Viime viikolla Ruotsin kaduilla ammuttiin kaksi kertaa sotilaskäyttöön ( sotaan!) tarkoitetulla venäläisellä Kalashnikov rynnäkkökiväärillä. Ensimmäisellä kertaa vedettiin koko 30 patruunan lipas tyhjäksi, mutta toisella kertaa ammuttiin vain jotain 15 laukausta. Vainajista en tiedetä, mutta haavoittuneita oli monta. Pikkupistooleilla paukuteltiin sitten ties kuinka monta kertaa, ei niitä enää edes uutisoida.

Siinä moni parvekkeella tai pihalla iltaa istuskellut kantakirjasvensson rupesi taas miettimään pikaista muuttoa ja varsinkin jos pieniä lapsia on.

Malmössä taas eräs nuorukainen oli tuotu kolmen vartijan saattamana oikeuteen vastaamaan rikoksistaan. Nämä musulmaanit pitävät kuitenkin huolen omistaan ja niinpä paikalle saapunut monikymmenpäinen jengiläisten joukko keskeytti oikeudenkäynnin ja nuorukainen vietiin autokyydillä jatkamaan kesänviettoaan. Ruotsin poliisi kyselee nyt Facebookissa vihjeitä miehen olinpaikasta!!!

Näitä asioita kannattaa pitää esillä, koska sama on edessä vielä Suomessakin. Rinteen feministihallitus tulee takuuvarmasti seuraamaan Ruotsin arvopohjaa, mikä ei enää ole keskivertosuomalaisen arvopohja. Väliaikaiset oleskeluvat kaikille ja Isis- miehet, -naiset, -pojat ja -tytöt pikavauhtia Suomeen rauhasta ja hyvinvoinnista nauttimaan. Ei siis aina kotimaihinsa, koska suurin osa Suomesta lähteneistä on somaleja, marokkolaisia, irakilaisia etc. Asuntojonojen ohi ja heti onkin 5 h ja keittiö, kela hoitaa vuokran 1400€/kk, 2 metrinen tv, 4. 000- 8. 000 € kalusteisiin ja 3.000- 5. 000 € taskurahaa kuukaudessa. Ne kuolleiksi väitetyt miehetkin löytyvät sitten pikavauhtia ja sen jälkeen voidaankin keskittyä koraania lukemaan ja vääräuskoisia suomalaisia halveksimaan.

Olen kyllästynyt näihin muslimiaiheisiin postauksiini, mutta aamuinen kauppareissulla käynti vaan sai taas tarttumaan pensseliin. Huomasin huivipäisen naisen olevan vaikeuksissa raskaan kaupan oven kanssa. Hänellä oli vauva vaunuissa, pieni lapsi pyöri jaloissa ja kädessään isot kauppakassit. Riensin pitelemään ovea ja toisella kädellä vedin vaunuja. Nainen oli aivan selvästi kantasuomalainen ( ky*vällä käännytetty ), mutta lapset tummahipiäisiä ja naisen huivi laitettu tiukasti muslimien tyyliin. Selvittyään ovista nainen ei edes katsonut auttajaansa, mistään kiitoksista nyt puhumattakaan. On se outoa käytöstä heillä ja sitten ihmetellään kun tulee lunta tupaan!