Maahanmuutto ei kannata kirjoittavat nämä ruotsalaiset taloustieteilijät Expressenin Debatt- palstalla: 

Emil Bustos Fd ordförande i Socialdemokratiska ekonomklubben, doktorand i nationalekonomi

Nils Lager Fd ordförande i Socialdemokratiska ekonomklubben, nationalekonom

Huomatkaa heidän sosiaalidemokraattinen puoluetaustansa. Edes lukion käyneiden pakkoruotsilla ei tuosta jutusta ymmärrä mitään, koska se meidän pakkoruotsimme on vain suomenkielisten nöyryyttämistä varten kehitetty. Suomennan sieltä muutamia keskeisiä argumentteja. 

-  Maahanmuutto maksaa Ruotsille 50 miljardia (5 miljardia euroa) vuodessa.

-  Ulkomailla syntyneillä on pienemmät tulot, joten he maksavat vähemmän veroja.

-  Suuret pakolaismäärät rasittavat hyvinvointivaltiota.

-  Kestämätön maahanmuuttopolitiikka rasittaa eniten työväenluokkaa ja heidän lapsiaan.

-  Työläisten lapset joutuvat heikkotasoisiin ja ahtaisiin kouluihin maahanmuuttajalähiöissä.

-  Halpatyövoima pudottaa kaikkien työntekijöiden palkkoja työläisammateissa.

-  Työläisperheet joutuvat asumaan alueilla, joissa on sosiaalisesti levotonta.

-  Hyväosaisten asuinalueilla ja ammateissa ei ole kovin paljon maahanmuuttajia.

Tämä oli siis sosiaalidemokraattisten talousmiesten kirjoitus ja siitä voi päätellä Ruotsin demarien olevan kuitenkin vielä työväenpuolue. Suomen Vasemmistoliitto on enää julkisen sektorin naisten ja islamilaisista maista tulevien pakolaisten puolue. Sen puheenjohtaja Li Andersson nosti jopa lehdissä kovan metelin, kun valtion varoja laitettiiin miesvaltaisille aloille Helsingin lentokenttäradan rakennustöissä. Nyt Li on hallituksessa ja Kelan 75 €/kk koronan eriyistuesta 42 % meni vieraskielisille Kelan kanta- asiakkaille, joten tällaista täsmäpolitiikkkaa Li Andersson haluaa!

Sisäministeri Maria Ohisalo vaatii Suomeen 80. 000 työperäistä maahanmuuttajaa vuoteen 2030 mennessä. Hän ei varmaan edes ymmärrä, että ruotsalaisen kokemuksen ja laskutavan mukaan se tietää näiden "työntekijöiden" perheiden yhdistämisen jälkeen jo vähintään 240. 000 ihmistä.

Viimeisen 12 vuoden aikana (ennen koronaa) Suomi on ottanut joka vuosi syömävelkaa ja yhteensä 50 miljardia. Tänä aikana Suomi on antanut kehitysapua vajaan miljardin vuodessa ja siis yhteensä 10 miljardia. Samaan aikaan olemme olleet EU: n nettomaksajia ja maksaneet sinne jotain 5- 8 miljardia enemmän kuin olemme saaneet. Tästä kaikesta tulee väistämättä mieleen Eurooppa- ministeri Tytti Tuppuraisen nerokkaasti kiteyttämä nykyisen hallituksen politiikka:

tuppurainen.jpg