Israel on viime vuosina iskenyt jo yli 300 kertaa Syyriassa sotivien iranilaisjoukkojen asemiin.  Tuon Saudi- Arabian iskun jälkeen jokaiselle pitäisi olla selvää miksi. Amerikkalaisten uutistoimistojen mukaan iskussa käytettiin tusinaa risteilyohjusta ja kahtakymmentä lennokkia, joiden osumatarkkuus myös hämmästyttää asiantuntijoita.

Pari viikkoa sitten Israelin koneet tuhosivat juuri tuollaisille lennokeille rakenteilla olevan tukikohdan Syyriassa. Tuo saudien isku tapahtui jopa tuhannen kilometrin päästä, mutta Israelin, Libanonin ja Syyrian kolmiodraamassa etäisyydet ovat pahimmillaan vain muutamia kymmeniä kilometrejä ja silloin voidaan käyttää suurempia räjähdekuormia. 

Tai sitten tappavia kaasuja, myrkkyjä, koleraa, ruttoa ja muita kemiallisia aseita. Muslimit ovat jo käyttäneet niitä omia kansalaisiaan vastaan Irakissa ja Syyriassa, joten miksipä he eivät käyttäisi niitä juutalaisia vastaan. Näin ei tulisi myöskään materiaalista tuhoa ja voiton jälkeen urheat jihadistipalestiinalaiset voisivat muuttaa juutalaisten kalustettuihin huoneisiin, kauniisiin kyliin ja upeisiin kaupunkeihin. Se olisi heille sillai hyvä, koska tunnetusti arabit eivät itse kykene tekemään ja rakentamaan mitään järkevää.

Haifassa on suuri ammoniakkitehdas ja sen varastot. Ne on tietysti tarkoitettu vain maatalouden käyttöön ja sen takia niillä ei ole mitään suojakuoria tms. Ehkä isku Haifaan oli jo suunnitelmissa, kun tuota Syyrian lennokkiasemaa kasattiin. Saudien kaltainen lennokki- isku sinne voisi tappaa jopa 100. 000 ihmistä kerralla. 

Tämähän ei islamisteille merkitse mitään, he haluavat vain kasoittain ruumiita, eikä ole väliä onko lapsia vai aikuisia. Parhaita ovat tietysti omien marttyyrien ruumiit, koska silloin nämä pääsevät paratiisiin ja saavat ne 72 koraanin lupaamaa neitsyttä. Eloonjääneetkin pääsevät sitten ehkä vielä Suomeen ja Ouluun, missä he voivat ottaa niitä neitsyitä aina tarpeen mukaan.

Suomen poliisi on syyllistynyt järkyttävään ihmisoikeusrikokseen tässä joukkomurhista syytettyjen irakilaiskaksosten asiassa. Aivan kauheeta, apuva! Toista näistä murhamiesoletetuista kun ei ollut päästetty valvomaan Suomen poliisin tekemää kotietsintää.

Jopa Ruotsin turvallisuuspoliisi on vanginnut ja yrittää karkottaa liian radikaaleja  imaameja, jotka eivät silti ole syyllistyneet mihinkään väkivaltaan. Suomessa on ollut vangittuna irakilaiskaksoset, joista 100% varmuudella toisen nähdään ampuvan videolla 11 ihmistä. Käräjäoikeus kuitenkin vapautti heidät ja sen jälkeen Helsinki ja Migrin tyttöset ovat järjestäneet heille kalustetut asunnot ja kaikki mukavuudet hovioikeuden päätöstä odotella. 

Sieltä tulee luultavasti vapauttava tuomio, jonka jälkeen nämä miehet saavat turvapaikan ja aloittavat kolmivuotisen kotoutuksen. Siinä ei tietystikään ole mitään velvoitteita: voi käydä Migrin tyttösten kanssa keilaamassa, hippasilla, pelata palloa ja opiskella kieltä ihan oman jaksamisen mukaan. Kela hoitaa kaikki maksut ja 790€/kk "kotoutumispalkkaa". Välillä voi käydä Itäkeskuksessa moskeijassa, missä ehkä jo silloin "kotiin" palanneiden al- Holin naisten kanssa esitelmöidään Kalifaatin elämästä. 

Kansakunta kaipaa verilöylyä, kuten laulussa hieman mukaellen sanotaan.