Nettitreffeillä kannattaa nykypäivänä noudattaa erityistä varovaisuutta. Voi näet yllättäen havahtua istumasta kahvilla Esson baarissa neilikka korvan takana ja Mauri Pekkarinen katsoo syvälle silmiin. Meille miehille tuo ainakin olisi hyvin kiusallinen tilanne, ei siitä oikein viitsisi ruveta kirjaa väsäämään.

Vuodenvaihteessa esitin Juttutuvassa pitkän ja uuvuttavan soidintanssin nelikymppiselle naiselle. Illan mittaan tuo alussa niin miellyttävä ihmonen rakensi kuitenkin oikean mahtikännin ja rupesi käyttäytymään suorastaan aggressiivisesti. Sain ilmeisesti maksaa kaikista hänen elämässään kokemista miessukupuolen aiheuttamista pettymyksistä. Poistuin paikalta huomaamatta kuin Dalai Lama Tiibetistä.

Törmäsin kerran netissä naiseen, jonka profiilista olisi voinut päätellä olevan pohjoisnavan matkallaan kadonneen Dominic Arduinin. Jo jääkarhun syömäksi luullun ranskattaren löytäminen netistä olisi nostanut minut kerralla Kuronen - Nykänen sarjaan! 

Näin eilen kauppareissulla naisen, jolla oli absoluuttisen täydellinen takamus. Naisen pepun leveyden tulee olla puolitoista kertaa uuman leveys, näin päätettiin kansainvälisessä Longitudi-lautakunnassa 1800-luvulla. Mikäli minulla olisi tuollaisen takamuksen omaava vaimo, niin järjestäisin erillisen kiitosjumalanpalveluksen kotikuntani kirkossa. Sen sijaan asuinalueeni naisilla on niin valtavat persaukset, että olen alkanut epäillä alueella olevan käynnissä jonkin salaisen geenimanipulaatiokokeilun.

Meillä on töissä myös nuori suomalainen tyttö, jolla tuo edellä jo kiusallisenkin usein mainittu ruumiinosa on ottanut aivan täydellisen muodon. Risoista farkuista sitä vielä sopivasti vilautellessaan on tämä typykkä saanut miespuolisten työntekijöiden jakamattoman huomion. Oletan Jumalan kysyneen tuolta tytöltä haluaako hän veitsenterävän järjen, vai täydellisen takamuksen. Ujolla tytöllä terävä järki voi jäädä kokonaan huomaamatta, kun taas täydellinen persaus huomataan aina ja kaikkialla, kaikissa tilanteissa. Nuorelle naiselle hyvä takapuoli voi olla arvokkaampi pääoma kuin yksiö Eirassa!

Töissä ihmeteltiin Kosovon tytön hylkäystä miss - Suomi kisoissa! Mutta eihän raveissakaan lämminverisiä hevosia hyväksytä suomenhevoslähtöön.