Israelin uutisissa hieman naureskeltiin YK: n Euroopalle esittämiä vaatimuksia ottaa lisää miljoonia Syyrian pakolaisia.

Suomella on 100 miljardia euroa velkaa ja joka vuosi on pakko ottaa lisää. Saudi- Arabian valuuttavaranto on yli 600 miljardia euroa ja siihen päälle vielä jättimäiset ulkomaiset omistukset.

Nyt Suomessa ruvetaan kuitenkin myymään loppujakin valtionomistuksia ja lisää arabipakolaisia pitäisi vaan ottaa. Eikö saudeilla luulisi olevan suurempi vastuu samaa kieltä puhuvista, samaa uskontoa tunnustavista ja samaa heimoa olevista lähinaapureistaan! Näin kysyi Israelin televisio ja samaa kysyn minäkin!

Irlanti selvisi lamasta, kun 250. 000 työtöntä muutti pois maasta. Näillä oli helppo lähteä Australiaan, Kanadaan ja Jenkkilään, koska kieli oli sama ja koulutus kelpasi sellaisenaan.

Mutta mihin suomalaiset nuoret lähtevät ja pääsevät sairaaloita siivoamaan?

Suomeen tulevista pakolaisista 73% ei tunne edes täkäläisiä aakkosia. Näille aikuisille miehille pitää opettaa ensin ne, sitten lukemaan ja kirjoittamaan ja sen päälle joku kuvittelee heidän oppivan vielä jonkin ammatinkin.

Suomen peruskoulu on maamme suurin saavutus ja opettajat sen tarinan sankareita, lopettakaa Talvisodasta puhuminen! Näin saarnaavat naistasa- arvonaiset yhä useammin.

Suomen peruskoulu on menestynyt Pisa- tutkimuksissa vain ja ainoastaan hyvän oppilasaineksen ansiosta. Vanhemmat opettavat lapsiaan vauvasta lähtien ja loistava päiväkotijärjestelmä tuottaa maailman kilteimmät ja ahkerimmat tenavat. Peruskoulun opettajien tarvitsee ainoastaan näyttää näille mallioppilaille mitä mistäkin kirjasta pitää lukea. Olisihan minustakin tullut maailman paras kirvesmies, jos olisin koko ikäni rakentanut samanlaista autotallia samoilla piirustuksilla.

Opettajat opettavat vuosikymmenestä toiseen niitä muutamaa yhtä ja samaa kirjaa. Pitkien lomien ansiosta heidän tuntimääräinen työuransa on 10v tavallisen kansalaisen työuraa lyhyempi.