Sanna Marin oli saanut tekstiviestin, jossa tuntematon henkilö uhkasi ajaa autolla hänen päälleen. Sitä uutista revitettiin koko päivä kaikissa medioissa ja ministerille ja hallitukselle tulevan sympatian määrä oli aivan valtava.

Kuka sitten oli tämä lähettäjä, joka oli "niin suuttunut" kevytautojen käyttöönoton viivästymisestä? Varmasti ei ainakaan kukaan noita kevytautoja 15- vuotiaalle lapselleen ostanut, koska sellaiset isät ja äidit ovat harvinaisen kunnollista ja järkevää porukkaa.

Suomessa on lapsista lähtien kaikilla taskussaan kännykkä, jolla voi lähettää uhkauksia kenelle tahansa ja milloin tahansa. Suomessa on kymmeniätuhansia henkisesti sairaita, narkomaaneja, rikollisia ja alkoholisteja, jotka saattavat hetken mielijohteesta lähettää tuollaisen viestin. Oliko viestin lähettäjä ehkä 10- vuotias ylilihava tyttö, joka luuli tuon kevytautolain estävän häntä enää koskaan matkustamasta autolla! Vain junan avoimessa tavaravaunussa voisi hän enää matkustaa mummolaan ja radan varrella nauravat ihmisjoukot!

Iiro Viinanen oli aikoinaan valtiovarainministeri hallituksessa, jolle ulkomaalaiset kamreerit antoivat muutamia tunteja aikaa esittää valtava leikkauslista, tai muuten tulee taas Valvontakomissio hotelli Torniin. Iirosta tulikin näin harvinaisen epäsuosittu ja eräällä kauppareissulla hän joutui kolmen tuntemattoman miehen piirittämäksi ja tunsi puukon selässään. Iiro selvisi kuitenkin tilanteesta puhumalla ja kertoi tapuksesta vasta vuosia myöhemmin muistelmissaan.

Sanna Marin sen sijaan otti tapauksesta kaiken irti ja luo tietoisesti hysteriaa tasavaltaan. Ruotsissa on murhattu jo pääministeri ja naispuolinen ulkoministeri, joten Suomi on se todellinen Kansankoti, Lintukoto, Muumilaakso ja Impivaara Euroopassa. Tuossa Ruotsin ulkoministerin tapauksessa murhaaja oli maahanmuuttaja, mahdollisesti myös Palmen murhassa. 

Viime yönäkin Tukholmassa ammuttiin sotilaskäyttöön tarkoitetuilla Kalashnikov rynnäkkökivääreillä moniin asuntoihin ja näin on tapahtunut jo tuhansia kertoja viimeisen kymmenen vuoden aikana. Hysteriaministeri Sanna Marin miettiköön tätä hiljaa mielessään. Aivan kauheeta, apuva!