Tänään ja joka päivä on oppositio ruikuttanut suomalaisten sosiaaliturvan leikkauksista ja itkuiset kansanedustajat väittäneet Suomen pudonneen pois Pohjoismaiden joukosta.

Oppositiota edustavat Yle ja Hesari eivät tietenkään voi valehdellessaan julkistaa mitään vertailevia lukuja eri pohjoismaista, mutta miksi hallituspuolueet eivät sitä tee? Vai ovatko tuoneet tarkat luvut, mutta koko tyttölehdistö jättää ne huomiotta.

Minä jouduin tänään tutkimaan Ruotsin sosiaalitukia erään aatteellisesti näkövammaisen takia ja yllätyin hieman itsekin Suomen tukien suuruudesta Ruotsiin verrattuna. Se jatkuva valheen rummutus köyhien kurittamisesta oli mennyt minunkin paksun otsalohkoni läpi aina takaraivoon asti.

Suomessa yksin asuva saa perustoimeentulotukea 587. 71 €/kk ja Ruotsissa yksin asuva saa 370. 00 €/kk vuonna 2024. Olen joskus aikaisemmin vertaillut noita maidemme lapsilisiä ja kotihoidontukia ja myös ne ovat yleensä Suomessa paremmat.

Olisipa meillä ollut nyt eduskuntavaalit ja PS olisi hävinnyt ne silkan lehdistön valehtelun takia. Onneksi PS hävisi vain EU- vaalit valehtelun takia. Vastuullinen lehdistö valehteli päivästä toiseen ja naisten hallitsema Ylehän ajoi vain normaalia valheisiin perustuvaa viherfeminististä agendaansa.

Hovioikeus on nyt kuunnellut tarkkaan kulttuuritulkkien lausunnot ja totesi, ettei Milan Jaffin Kurdish mafia ja muut katujengit ole katujengejä.

– Ennemminkin kysymys on ollut nuorisojoukosta, jonka toimintaa on värittänyt hyväksyvä suhtautuminen ja valmius vakavaankin väkivaltaan.

Noin lausuu todennäköisesti naispuolinen oikeuden puheenjohtaja. Milan Jaff tosin kävi huumekauppaa ja kaikkien muiden rikostensa lisäksi ampui parhaan kaverinsa päähän neliraajahalvauksen aiheuttaneen laukauksen. Ehkä vasta tappaminen on jengirikollisuutta, neliraajahalvaus on vasta valmiutta, ovat naistuomari ja kulttuuritulkki nyökytelleet.

No mutta voihan perkele, nyt päästiin kerralla eroon synnyillään olleesta valtavasta ongelmasta. Milan Jaff pääsee takaisin kaduille riehumaan ja silloinhan joudutaan muutkin jengirikollisuudesta tuomitut vapauttamaan.

Jaff on kuitenkin varmasti nyt viisastunut ja alkaa käyttää alaikäisiä tappotöihinsä. Kuten ruotsalainen Kurdikettu ja hänen kilpailijansa Mansikka hoitavat jengiensä huumekauppoja Turkista käsin. Taksitkin palkkamurhaajille tilataan sieltä valmiiksi ja aseitahan Ruotsissa on jo pilvin pimein.

Norjan poliisi on hyvin huolestunut Ruotsin jengien leviämisestä maahansa, mutta onneksi meiltä poistui nyt kerralla nuo ongelmat. Oikeuslaitos ja poliisi ovat jo työntäneet päät syvälle toistensa perseisiin, joten nyt on kansalaisten vuoro taipua samaan.

nalle-puh-massakern-feature.jpg

Tässä parhaillaan Ruotsissa oikeudessa käsiteltävänä oleva juttu, jossa tuo afrikkalainen Kurdiketun palkkamurhaaja (yleensä somaleita) murhasi kolme ihmistä kahtena peräkkäisenä päivänä.

Näille monikulttuurisille moniosaajille sattui kuitenkin pieni erehdys, koska molemmissa tapauksissa uhrit olivat aivan syyttömiä. Tosin heillä oli samat lähi- itäläiset nimet, mutta sattumalta eivät kuuluneet katujengeihin. Joita meillä Suomessa ei siis enää ole.

Tuo Nalle Puh on kuvassa sen takia, että se oli äidin sylissä olleen pikkutytön ja äidin välissä. Teloituksen hoitanut mies käski äitiä kääntymään ennen ampumista ja luoti lävisti äidin lisäksi myös Nalle Puhin, sekä haavoitti vakavasti myös pikkutyttöä.

Onneksi monissa suomalaisissakin perheissä on äiti, pikkutyttö ja Nalle Puh, mutta aina ilman luodinreikiä!