Hallitus perustettiin vuosi sitten ja silloin siinä olevia puolueita oli juuri äänestänyt 55% kansasta. Nyt se on "Kaikkien aikojen suosituin hallitus", mutta sen politiikkaa pitää "erittäin hyvänä" vain 17% kansasta! Ruotsin kuninkailla ja Venäjän tsaareillakin on varmasti ollut paremmat lukemat! Stalinilla myös, koska sotien jälkeen äSKooDeeäL oli eduskunnan suurin puolue.

Sanna Marinin suosiota on nyt ihasteltu, mutta Ruotsissa täysin katastrofaalista korona- politiikkaa harjoittaneiden demarien kannatus on noussut 10- 15%. Presidentti Niinistön toimintaa taas pitää "erittäin hyvänä" 40% kansasta. Tosin presidentin tarjotessa hallitukselle korona- nyrkkiä hän saikin Sanna Marinilta välittömästi sitä nyrkkiä silmään.

Tuleeko Katri Kulmunista ensimmäinen puoluejohtaja maailmassa, joka on kaatanut kaksi omaa hallitustaan vuoden sisällä. Merkit viittaavat siihen suuntaan ja silloin sanonta Kepu pettää aina saa aivan uuden ulottuvuuden.

Lehdet ja varsinkin Hesari ovat nyt täynnä tuota turvapaikanhakijoiden siivoustyössä kokemaa sortoa ja alipalkkausta. Sinänsä ne ovat oikealla asialla, mutta osoittaa taas kuinka ainoastaan muslimimiesten oikeuksia valvotaan, kertaakaan ei ole edes kommentoitu virolaisten ja venäläisten kokemaa massiivista riistoa.

Tuossa on aivan sama kuvio kuin Lelukalu- Rami Adhamin ja Hassan ”Jätä rullatuolisi ja kävele” Hassan Zubierin tapauksissa. Petos. Nuo Hesarissa esiintyvät miehet ovat anoneet turvapaikkaa kaikilla mahdollisilla syillä ja saaneet aina kielteisen päätöksen.  Nyt he ovat keksineet (neuvottu) tämän uhriutumisen keinon. Tuolla heidän irakilaisella työnantajallaan ei ole mitään dokumentteja heistä, koska miehet ovat tehneet pimeää työtä ja nauttineet samalla sosiaalitukia.

Nyt heille järjestetään pikavauhtia oleskeluluvat ja he saavat valtion palkkatuella työtä Espoon, Vantaan, etc, kaupungeilta. Kalustetut asunnot ja suomalainen sosiaaliturva intersektionaalisen feminismin (vrt. Intian kastijärjestelmä, valkoinen heteromies pohjalla) mukaisesti korotettuna. Vuoden kuluttua he ovat työttöminä ja elävät työttöminä aina elämänsä loppuun asti.Työllisyysasteet : suomalaisten ja virolaisten 73%, venäläisten lähes sama,  irakilaisten 17.7 %, somalien 17.8 %, afgaanien 18,4 ja syyrialaisten 9.7 %.