Tappaminen on pahinta mitä ihminen voi lajitoverilleen tehdä. Siitä seuraa ankara rangaistus ja murhatöitä onneksi maassamme tehdään suhteellisen harvoin ja silloinkin yleensä jonkinlaisessa mielenhäiriössä. Naiminen taas on ehdottomasti miellyttävin ihmisten keskinäisen kanssakäymisen muoto, myös kepulaisten tupaillat mukaan lukien. Sitä harrastavat sadat tuhannet ihmiset Suomessa yötä päivää villisti riemusta karjahdellen ja nautinnosta voihkien.

Tappamista näytetään televisiossa päivästä toiseen monilla eri kanavilla, eikä ole niin viheliäistä tapaa listiä toista ihmistä, ettei sitä olisi moneen kertaan ruudussa esitetty. Erilaisissa, toinen toistaan kuvottavammissa väkivaltaohjelmissa ihmiset rampauttavat ja silpovat toisiaan päivät pääksytysten.

Viime viikolla nelosella esitettiin ranskalainen elokuva jossa naipottelua ei näytelty, vaan se suoritettiin naturaalisti kameroiden edessä. Kaksi tervettä aikuista harrasti normaalia seksiä touhusta silminnähden nauttien. Ohjelmatiedoissa sitä tietysti paheksuttiin ja kaikkien filmin katsojien annettiin ymmärtää olevan saatanallisia friikkejä.

Mikäli minusta tulee jo pitkälle suunnittelemani kansannousun jälkeen Yleisradion pääjohtaja, niin ensimmäiseksi rupean tietysti seurustelemaan erään kuolatippa suupielessä ihailemani naiskuuluttajan kanssa, mutta välittömästi tämän asian hoiduttua puutun ankaralla kädellä tv-väkivaltaan. Saatuani sen pahan kitkettyä ja käytyäni tämän säihkysilmän kanssa Hawaijilla käynnistän massiivisen uusromanttisten sarjojen tuotannon. Eikä näistä tämän päivän romantiikkakäsitystä vastaavista ohjelmista tule paljasta pintaa tai eroottista latausta puuttumaan!

Eipä olisi lapsuuteni sähköttömässä lappilaiskylässä voitu kuvitella, että jonain päivänä kaikkea olemista hallitsee pirtin nurkassa oleva laatikko, jossa ihmiset parittelevat kuin koirat konsanaan paljaat persiet villisti pyörien! Tuskinpa olisi tarkemmin ajatellen hätkäyttänyt; lantalaiset eivät osaa edes kuvitella kuinka rietasta meno oli lapsuuteni Lapissa Lars Leevi Lestadiuksen nimeen vannovien seuroissa.