Suomen mediakenttä on täysin sekaisin ja jopa valtion rahoilla (Yle) harjoitetaan laitonta julkaisutoimintaa. Samoin lehdistö on nyt ryhtynyt harjoittamaan radio- ja tv- toimintaa ilman mitään lupia.

Jokin aika sitten lehdistö veti Ylen raastupaan, koska sen sivustoilla on valtava määrä yhtiön toimilupaan kuulumatonta kirjoitettua tekstiä; tuhansia kolumneja, yms. Samoin televisiossa esiintyy joka viikko Radion sinfoniaorkesteri, jonka jo nimensäkin puolesta kuuluisi esiintyä vain radiokanavilla.

Tämähän johtuu tietysti siitä, ettei yli 200 miljoonaa maksaneeseen orkesterin Musiikkitaloon saada maksavia asiakkaita. Niinpä Yle käyttää valtavaa budjettiaan toisen julkisilla varoilla elävän kansanryhmän tukemiseen.

Radio- orkesterin esiintyminen televisiossa on kuitenkin sama, kuin jos Ylen etiikasta vastaavan Adult actress (HUORA! suom. huom.) Rakel Liekin pornofilmejä alettaisiin esittää radiossa!

Lehdet eivät saaneet Yleä lopettamaan rikollista toimintaansa ja niinpä ne ryhtyivät itse harjoittamaan Ylen toimintaa. Kaikissa lehdissä on nykyisin näitä podcast- videoita, joissa vedetään lehden omaa  "a- studiota", tai sitten vain Ylen naisten ohjelmia vastaavaa turhaa jorinaa.

Minä olen uutisfriikki ja kymmeniä kertoja päivässä koen saman pettymyksen: Ampparin uutisissa on kiinnostava otsikko, mutta klikkauksen takaa löytyykin sitten taas saatanallinen podcast. Minulla on nimittäin erittäin huono kuulo, joten ne ovat minulle täysin hyödyttömiä.

Olen kuulovammaisuuden lisäksi myös värisokea, joten minun pakottaminen maksamaan Yle- vero väritelevisiosta ja kuuntelu- radiosta on vakava yhdenvertaisuus- ja ihmisoikeusrikos!