Kyllä, äänestin erästä nuorehkoa naista, koska hän ajaa sitä perinteistä tasa- arvoa, jonka YK: n yleiskokouskin on asettanut tavoitteekseen. Eikä siis mitään intersektionaalisen feminismin rotu- ja sukupuoliopin apartheidia.

Tuo päätökseni äänestää naista ei ollut mitenkään erikoinen; eläissäni olen saattanut äänestää naisia jopa enemmän kuin miehiä. Olen kuullut lukemattomia kertoja naisten toistelevan: En voisi ikinä kuvitellakaan äänestäväni miestä.

Miesten vastaavaa lausumaa naisista en ole kuullut milloinkaan. Tietysti joskus joku mies on sanonut: En ikinä äänestäisi sitä ämmää, mutta siinähän arvostellaan vain tietyn henkilön poliittista linjaa, eikä sukupuolta yleensä.

Tuolla naisvihalla otsikossa tarkoitan juuri tämän päivän vinkumista kuvitellusta naisvihasta. Hallituksen naisviisikko tosin on nimenomaan korostanut sitä naiseuttaan joka välissä ja tuon interisektionaalisen feminismin ottaminen käyttöön alleviivasi sitä.

Pyytämättä, yllätyksenä ja kansalta mitään kysymättä hallituksen naisviisikko luopui YK: n ihmisoikeusjulistuksen toisen artiklan noudattamisesta.

2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

Ruotsissa on jo paljon 70- 100- vuotiaita kantakirjaruotsalaisia eläkeläisiä, jotka asunnottomiksi jouduttuaan matkustelevat yökausia edestakaisin junissa ja busseissa. Eräs yli 90- vuotias mies asui puoli vuotta autossa, mutta kunnan sosiaaliviranomaisten mielestä asia ei kuulunut heille. Samaan aikaan valmistuvat uudet asunnot kiintiöidään jopa kokonaan pakolaisille ja pahimmat fanaatikot vaativat jopa ruotsalaisten asuntoja pakkolunastettaviksi pakolaisille!

Sama malli on jo meilläkin, joten siinä mielessä tuo perussuomalaisten vaalimainos oli aivan asiallinen. Joka syksy Asunnottomien yön aikaan meillä todetaan asunnottomista 80% olevan kantakirjasuomalaisia miehiä. Sen jälkeen tehdään heti päätös keskittää kaikki voimat nuorten ja naisten asunnottomuuden poistamiseen. Maahanmuuttajat menevät jo muutenkin jonojen ohi, joten se on "hallinnassa".