New York Postissa ja Australian televisiossa toimittaja Douglas Murray repii Ruotsin maakuvaa entistäkin pienemmäksi silpuksi. Meksiko on maailman vaarallisin maa siinä kategoriassa, jossa valtion ei katsota olevan vielä sodassa. Ruotsi tulee heti perässä toisena ja se on aivan hämmästyttävä romahdus vielä muutama vuosikymmen sitten koko maailman esimerkkinä olleelle yhteiskunnalle.

Douglas Murray varoittaa amerikkalaisia ja australialaisia tekemästä Ruotsin virhettä, missä maahan päästetään rajattomasti ”pakolaisia” ja valtavaa määrää aikuisia miehiä kohdellaan lapsina vain sen takia, että he tulivat ilman papereita ja väittävät olevansa alaikäisä.

Olihan meilläkin tuo Turun kauppatorin terroristi 15- vuotiaiden tyttöjen keskellä peruskoulussa, mutta hänen katkaistuaan kaulan kahdelta naiselta lapsonen tutkittiin ja todettiin kyseessä olevan yli 20- vuotias aikuinen mies. Ja nyt on itärajan yli tullut jo paljon ilman papereita miehiä, jotka väittävät olevansa alaikäisiä ja saavat automaattisesti oleskeluluvan.

Ruotsilla ei ole enää mitään paluuta siihen Kansainkotiin ja Suomeltakin vie saman katastrofin saavuttaminen vain 10- 20 vuotta, jos nykyinen ryssiminen jatkuu.

Ruotsissahan ammutaan, räjäytellään ja tapetaan monin muin tavoin keskimäärin monta kertaa joka päivä. Lisäksi siellä näyttää olevan suuria tulipaloja monta viikossa, joissa poltetaan rivi- ja kerrostaloja, teollisuuslaitoksia, ravintoloita ja mitä nyt vain syttymään saadaan.

Lisäksi ääri- islam jyrää Ruotsia kaikilla rintamilla. Malmön kaupunki on tähän asti toivottanut virallisesti hyvää joulua asukkailleen ja muslimien Eid- juhlan kunniaksi on järjestetty verovaroilla tarjoilua ja kaikkea hauskaa.

Viime jouluna Malmö ilmoitti jättävänsä joulun kokonaan noteeraamatta, koska kaikki kaupunkilaiset eivät sitä vietä.  Sen sijaan muslimien Eid- juhlaa vietetään entiseen tapaan virallisesti ja nyt Ramadanin aikaan jopa Ruotsin rautatieasemien ilmoitustauluilla on julkaistu Koraanin säkeitä.

Ukrainan suurlähettiläs, ukrainalaiset järjestöt ja kaikki Ukrainan naiset ovat raivoissaan Ruotsissa, koska irakilainen nainen julisti televisiossa Ukrainan pakolaisnaisten ja -tyttöjen olevan huoria ja työskentelevän bordelleissa. Svt (Yle) kieltäytyi pyytämästä mitenkään anteeksi. Todennäköisesti siitä on ollut kova kohu myös Ukrainan lehdissä, mutta eihän suomalainen lehdistö tuollaista noteeraa.

Onko tässä alla nyt se kauan odotettu tapaus Ruotsissa, että pakolainen on voittanut Nobelin palkinnon! Ei nyt ihan sentään, mutta tämä Nobel Girmay Yohannes sai elinkautisen murhasta, kirjoittaa Aftonbladet. Ei nimi miestä pahenna ja Alfred Nobelhan oli samanlainen paukuttelija kuin tämä pikkunilkki.