Vihreiden entinen puoluesihteeri Panu Laturi antaa selkeän kuvan edustamansa aatesuunnan järjettömyydestä Verkkouutisten haastattelussa. Sudanilainen pakolainen melkein tappoi Laturin ryöstön yhteydessä, kuten myös vihreiden ex- kansanedustaja Ville Komsia puukotti kurditaustainen pakolainen. ”Ihan hyvin kyseessä olisivat voineet olla kantasuomalaiset”, vikisee Panu, mutta kun eivät vain olleet.

Sen sijaan sisäministeri Maria Ohisalolle tappouhkauksia antanut ja siitä tuomittu oli kantasuomalainen, mutta vihreän #elokapinan kannattaja. Näin ollen voimme todeta vihreän politiikan olevan pahin uhka jopa sen omille edustajille, muista suomalaisista puhumattakaan. Kuten viime kesänä Kaivohuoneella tapahtunut kuolemaan johtanut pahoinpitely, jossa kuvien perusteella pakolaistaustaiset neljä miestä hakkasivat kantasuomalaisen miehen kuoliaaksi. Ja jota ei pahemmin tutkittu juuri sisäministeri Ohisalon määräyksestä.

Panu Laturin mielestä ”vaatimaton tavoite pitäisi olla saada Suomeen miljoona uutta suomalaista”. Suomessa on nyt puoli miljoonaa työtöntä ja keväällä vielä enemmän. Joka vuosi Suomesta muuttaa pois 10. 000 suomalaista, joista 4. 000 on korkeasti koulutettuja. Tilalle saamme luku- ja kirjoitustaidottomia pakolaisia, joita kiinnostaa vain Kela ja sosiaaliturva.

Suomi tarvitsee tulevaisuudessa hoitohenkilökuntaa, mutta ne me saisimme Filippiineiltä muutamassa kuukaudessa ja jokainen heistä menee töihin. Kuten Israel on ottanut sieltä jo 20. 000 hoitajaa ja Kalifornian terveydenhoito pyörii pelkästään filippiiniläisten varassa.

Hallitus ryssi nyt totaalisesti nuo koronan rokotukset, kuten se ryssi myös maskien hankinnat.

Sosiaali- ja terveysministeri on terveyspolitiikan suunnittelusta, ohjauksesta ja toimeenpanosta vastaava Aino- Kaisa Pekonen ja hänellä on täysi vastuu rokotuskatastrofista.

Tässä jälleen Ari Rusilan loistava kirjoitus Israelista ja tuon valtion tavasta hoitaa omia kansalaisiaan. Eikä siellä syrjitä arabeja, kuten suomalaisissa kirjoituksissa väitetään.

Nyt paljastunut sotku voi maksaa Suomelle jopa enemmän kuin EU: n elvytyspaketista tulevat 6 miljardia velkaa. Oikeastaan se on Suomelle enemmänkin tainnutuspaketti, koska tämä mallioppilas ottaa tuon 6 miljardia velkaa ja jakaa ne rahat pahimmille kilpailijoilleen.

STM voisi kuitenkin jakaa suomalaisille ainakin sen aikaisemmin rokotuksissa käytetyn sokeripalan, koska siihen se ehkä pystyisi ja olisihan sekin jotain niiden kadonneiden vappusatasten ja maskien tilalle. STM: n voitaisiin palkata jopa kolmas ministeri, johon virkaan sopisi loistavasti vihreiden kansanedustaja Pirkka- Pekka Petelius.

ppp.jpg

 

APUVA!