Tuo otsikossa mainittu tauti tulee jotenkin mieleen, kun katselee noita Tuula Haataisen tekemisiä.

Supercell hakee EU- kansalaisille työlupia, mutta rekisteröinti kestää 12- 14 kk ja he eivät voi aloittaa töitä ennen henkilötunnuksen saamista. Eikö tuo ole jo sen jumalaisen Schengen- sopimuksen rikkomista ja Suomelta pitää perua kaikki EU- rahat. Missä ihmisoikeudet!

Tuula Haatainen palkkasi ihan noin vain TE- keskuksiin tuhat (1.000) uutta työntekijää (70 milj/vuosi), vaikka eihän se työvoimapula siellä ollut. Eikä noille kaikille riittänyt edes tuoleja työpaikoillaan, mistään tietokoneista nyt puhumattakaan.

Ilmeisesti Tuula Haataisen johdolla ruvettiin myös järjestämään palkkatuella työpaikkoja laittomasti maassa notkuville, jotta he saisivat sen oleskeluluvan ja ”ikuisen elämän” Kelassa. Sillä tavalla on saatettu palkata jopa tuhansia paperittomia, joiden nimetkin ovat yleensä keksittyjä, koska sille entiselle nimelle on kertynyt jo liikaa rasitusta ja monenlaista etsintäkuulutusta. Suuri osa heistä on vielä luku- ja kirjoitustaidottomia, joten heidän ainoa osaamisensa on se nyt hyväksytty huumekauppa ja siihen liittyvä väkivalta.

Tuula Haatainen ilmoitti noiden Supercellin kaltaisille huippuosaajille järjestettävän erikoiskaista ensi kesäkuuhun mennessä. Jumalauta, tuollainen pikkujuttu kestää lähes vuoden; eikö siellä navetassa ole valoja!