Ruotsi alkaa nyt lopettaa erilaisia tukia ja avustuksia vasta maahan saapuneille.

- Se pitää tehdä kerralla selväksi, ettei Ruotsi ole maa, jossa aikuinen ja terve ihminen saa helposti kaikenlaisia korvauksia tekemättä mitään työtä. Näin lausui Ruotsin työmarkkina- ja integraatioministeri Johan Pehrson, Liberaalit. Siis, Liberaalit!

Samoin Ruotsin Migri on saanut määräyksen perustaa erilaisia palautuskeskuksia, joissa kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat odottavat lukkojen takana kotimatkansa alkamista.

Viime vuonna 74% turvapaikanhakijoista sai Ruotsissa kielteisen päätöksen, mutta vain 39% heistä palasi omatoimisesti kotimaihinsa. Siellähän täytyy olla jo satoja tuhansia laittomasti maassa oleskelevia, jotka elävät monilla väärillä papereilla kymmenissä Ruotsin kalifaateissa! Ja rikoksia tehtaillen, sehän on jo nähty.

Ihan Tanskan malliin siirtyi Ruotsi muutamassa kuukaudessa. Tässä pitää huomioida vielä se, että Ruotsin sosiaalidemokraatit vaativat vieläkin tiukempaa politiikkaa!

Onneksi meillä on nyt päättäväinen hallitus, jonka ohjelmaan on kirjattu oikeita toimia tässäkin tärkeässä asiassa. On hyvin todennäköistä, että seuraavan neljän vuoden aikana Venäjällä tapahtuu suuria muutoksia, tai että Venäjä tekee jotain yllättävää Suomen suuntaan. Sen takia pitää olla selkeät nuotit jokaiseen skenaarioon ja Mari Rantasen kaltainen ryhdikäs nainen sisäministerinä.

Kyllä tosiaan on Suomessa maailman naisvaltaisin ja muutenkin hieno hallitus, mutta punavihreiden puolueiden harjoittama ja koko ajan kasvava naisviha on aivan kauhistuttavaa!