Ruotsin Perstorpissa eräs afrikkalainen mies on jahdannut naisia ja lapsia koko alkusyksyn. Siitä on vain kauhistuneena kirjoiteltu eri lehdissä, naiset ovat alkaneet liikkua porukoissa ja kunta on vuokrannut busseja kuljettamaan lapsia. Poliisilta on viety kaikki valtuudet ja resurssit, kuten Ohisalo nyt yrittää tehdä Suomessakin.

Mitäpä Ruotsissa olisi sanottu ja tehty, jos joku kantakirjaruotsalainen mies olisi ruvennut jahtaamaan oikein urakalla tummahipiäisiä naisia ja lapsia. Olisiko vuokrattu busseja näiden kulkemisen turvaamiseksi? Ei olisi tietenkään, vaan poliisin erikoisjoukot olisivat nopeasti vanginneet miehen ja maahanmuuttajat olisivat ryhtyneet porukalla ”puolustamaan kunniaansa” ja siitä olisi kirjoitettu ihaillen Suomenkin lehdissä.

Nyt kävi kuitenkin niin, että myös kantaruotsalaiset perustivat kansalaiskaartin ja pieksivät tuon miehen. Tyypilliseen tapaan Ruotsin Svt (Yle) kertoo tämän miehen joutuneen jo aikaisemmin kahden ”murhayrityksen” kohteeksi, joka on samaa sarjaa somalien Suomessa esittämien valheellisten ”raskaana olevien naisten ja lasten pahoinpitelyjen” kanssa.

Niinhän myös Suomessa jo Mantaga- jengin jäsenet nostelevat poliisia kurkusta seinälle ja vaativat palauttamaan 75. 000 euroa huumerahaa. Ohisalo vain leikkaa poliisin budjettia, koska hän haluaa omat ruskeapaidat ja BLM- porukat hallitsemaan Suomen katuja.

Ruotsin sosiaalidemokraatit ovat tekemässä täyskäännöstä pakolaispolitiikassaan ja lähentyvät tiukkaa Tanskan sosiaalidemokraattien mallia. Myös yleinen ilmapiiri maassa on kääntymässä: arvostettu Jan Guillou vaatii Vasemmistopuoluetta heittämään ulos pelkästään ihonväristä puhuvat kulttuurimarxistit. Samaan on päätynyt SVT:n poliittinen kommentaattori Elisabeth Marmorstein, jonka mukaan ”Valtiopäivien maahanmuuttomyönteisin puolue ei ole mikään vaihtoehto Ruotsin työläisille”.

Tästä voimme vetää sen johtopäätöksen, että myös Suomen Vasemmistoliiton on erotettava puolueesta Li Andersson, Veronika Honkasalo, Anna Kontula, Silvia Modig, Paavo Arhinmäki, etc. Ja jos joitakin jää jäljelle, niin onhan sekin parempi kuin ei mitään. Ehkä ne Li Anderssonin puolueesta karkottamat työläiset tulevat sitten takaisin, vai ovatko jo täysin kotoutuneet persuihin. Siellä kun on järkevä nainen puheenjohtajanakin, tämä Riikka Purra.

purra.jpg

Suomessa ei jostain syystä saada noiden korkeasti koulutettujen erityisosaajien maahantuloa järjestymään. Ilmeisesti Migrissä on aivan käsittämätöntä, että joku hakee työlupaa oikeilla papereilla ja valmiilla työsopimuksilla. Työministeri Tuula Haatainen lupasi sen parantuvan vuodessa. Samaan aikaan ulkoministeri Pekka Haavistolta vei vain muutamia tunteja lähettää konsuleita Afganistaniin hakemaan halukkaita Suomeen tulijoita. Oliko siellä sitten jotain hänelle mieluisampaa erityisosaamista, en tiijä, mutta katsokaa tästä!