Li Andersson on tänään palannut ministeriksi ja jo viime viikolla hän uhkasi Suomen kansaa ministeriöiden välisillä viivytyssodilla.

– Keskusta on nyt ulosmitannut sen, mitä ovat ulosmitanneet.

 -Jos kävisi niin, että myöhästelyn, tahallisen tai tahattoman, takia asioita ei ehditä saada valmiiksi, löytyy muistakin ministeriöistä varmasti jotain kaikille tärkeitä asioita, joissa kestää odotettua pidempään, eikä saada valmista. En pidä hallituksen toimintakulttuurin kannalta kovin hyvänä, että lähdetään tällaista peliä pelaamaan, Andersson lataa.

Onko Suomella varaa tuollaisiin naisministerien välisiin kissatappeluihin ja aikovatko kepulit tosiaan pysyä tuossa menossa mukana vielä pari vuotta!

Li Andersson on harvinaisen röyhkeä peluri jo oman puolueensa politiikassa. Presidenttiehdokkaaksi oletetun Paavo Arhinmäen ollessa ulkomailla järjestivät Andersson ja Merja Kyllönen pikakokouksen, jossa Kyllönen valittiin presidenttiehdokkaaksi. Tämän jälkeen Kyllönen palasi pullein purjein EU- parlamentista eduskuntaan, koska hän kuvitteli olevansa se Vasemmistoliiton uusi johtotähti.

Li Andersson juonitteli kuitenkin Kyllösen ja Arhinmäen ulos hallituksesta ja otti sinne puhdasta feminismiä ajavat naiset. Kaiken huipuksi Andersson sai vielä jotenkin houkuteltua Paavo Arhinmäen Helsingin pormestarin vaaliin. Siellä tulikin niin hyvä tulos, että Vasemmistoliitto sai ulosmitattua itselleen apulaispormestarin paikan. Jossain liikuntatoimessa, Stadionin talonmiestä vastaavan.

Nyt Paavo Arhinmäki on siinä loukussa, josta Li haaveili. Hän joutunee siirtymään mitättömään apulaispormestarin virkaan paljon pienemmällä palkalla kuin mitä kansanedustajalle maksetaan. Lisäksi menee rahakkaita hallitus- ja hallintoneuvostopaikkoja, sekä ennen kaikkea julkisuus. Alipormestarin virka loppuu vielä sopivasti kaksi vuotta ennen eduskuntavaaleja, joten unohduksiin vajonneelle Paavolle lienee mahdottomuus päästä enää eduskuntaan.

Li Andersson on uusi Suvi- Anne Siimes. Jossain vaiheessa hän joutuu syrjään Vasemmistoliiton johdosta ja silloin hän Siimeksen tapaan yrittää tuhota koko puolueen. Aivan samoin kuin narttukettu, joka vaaran uhatessa syö omat poikasensa. Anderssonilla on kuitenkin varma paikka Rkp: ssa ja sieltä hän voi nousta jälleen ministeriksi tai sitten ottaa jonkun rahakkaan viran. Ruotsinkielisillä on paljon vain heille räätälöityjä etuoikeuksia ja nykyään he vievät myös etnisille vähemmistöille kuuluvat parhaat virat.

Kammottavin esimerkki on tämä Eva Biaudet, joka valitaan poikkeuslailla mihin tahansa ja jossain mamuille tarkoitetussa virassa hän jyrää pakkoruotsin verisillä vankkureilla suomenkielistä enemmistöä.

Perussuomalaisten kannattaa seuraavissa hallitusneuvotteluissa (syksyllä?) lyödä Orpon eteen sosiaalidemokraattien hallitusohjelma. Siis Tanskan sossujen (Mette Frederiksen) tieteski, siinä kun on tiukka EU- politiikka ja vielä tiukempi pakolaispolitiikka. Tässä klipissä ruotsalainen miespoliisi repeää oikein itkuun puhuessaan pakolaisten rikollisuudesta. Kun he eivät enää voi asioille mitään!