Professorin blogissa oli jo juttua tuosta Tampereella tapahtuneesta harvinaisen törkeästä kehitysvammaisen naisen raiskauksesta, mutta siitä kannatta kirjoitella jokaiseen blogiin. Se kun on koko ajan paheneva ilmiö.

Tampereella siis seitsemän (7) pakolaistaustaista (muslimeja) miestä raiskasi viiden vuoden aikana samaa kehitysvammaista naista. Noita raiskaajia on varmasti paljon enemmän, koska muslimimiesten keskuudessa sana tällaisesta kiertää nopeasti.

Eihän nainen voi mitenkään muistaa mille kadulle, mihin numeroon, mihin rappuun ja minkä numeroiseen asuntoon häntä on usein väkisin raahattu. Lisäksi hänen on ollut mahdoton muistaa miesten nimiä, vaikka tuskinpa niitä on edes kerrottu. Raiskaajia voi olla ollut siis 17, tai vielä useampia näiden vuosien aikana.

Muslimimiehet ylpeilevät länsimaisten naisten raiskauksilla ja videoivat niitä. Muutamia vuosia sitten muslimimiehet laittoivat joukkoraiskauksesta jopa suoran lähetyksen nettiin Uppsalassa. Eräs valpas katsoja kuitenkin tunnisti paikan ja katsojat saivat nähdä poliisin saapuvan paikalle.

Nyt meillä helpotetaan kansalaisuuden saamista pakolaisille ja itäraja on sepposen selällään auki. Hallituksen tytöt suorastaan toivovat Suomeen jättimäistä muslimimiesten vyöryä.

Tässä pitää muistaa, että Ruotsissa tapahtuu jo 10. 000 raiskausta vuodessa (vrt. Suomi 1. 000) ja tänä vuonna on muslimipakolaisten ammuskeluissa kuollut jo 30 ihmistä. Ruotsissa on jo vuosia sitten tehty päätös nostaa poliisien määrä 40. 000 päähän (vrt. Suomi 730), mutta kun enää ei löydy halukkaita. Ruotsin poliisiopiston pääsyvaatimuksia on koko ajan alennettu, joten nyt arvellaan monien poliisien olevan jo uhka yhteiskunnalle.

Tähän loppuun laitetaan vielä Ukrainan lippu, jolla kunnioitamme tuotta rohkeaa kansaa ja maahamme saapuneita esimerkillisiä Ukrainan pakolaisia.

ukraina.jpg