Timo Vihavainen vetäisee niin uskomattoman hienon yhteenvedon viime päivien ja viime vuosien politiikasta ja tiedotusvälineiden kieroutuneesta uutisoinnista, että sen takia nuo koripallo- otteluiden suuruiset lukemat.

Lukekaa alusta loppuun, parhaat palat tulevat tuon Kekkos- osuuden jälkeen. Jakakaa sitten  Facebookissa, Twitterissä ja näyttäkää naapurille!

Yleensä Timo Vihavaisen jutut ovat niin korkealentoisia ja vaativat niin paljon sivistystä, historian ja kirjallisuuden tuntemusta, että ne menevät minulta "täysin yli hilseen".

Olen lukenut viime vuosina ja viime päivinä tuhansia juttuja Marinin hallituksesta, uudesta hallituksesta, mediasta, wokesta ja kaikenlaisista noitavainoista, mutta tämä Timo Vihavaisen kirjoitus loistaa aivan omassa sarjassaan.

Tuo kirjoitus lämmittää erityisesti minua, koska tämäkin minun vaatimaton harrastelijablogini joutui kahden kuukauden banniin viime eduskuntavaalien ajaksi. Se poistettiin lähes kokonaan Googlen sivuilta, se ei päivittynyt Bloggerissa ja mistä muualta lieneekään poistettu.

Kävijöitä oli vain jotain 5% aikaisempaan verrattuna, koska lukijani luulivat minun lopettaneen tai kuolleen. Tuollaiseen banniin ei kukaan yksityinen ihminen pysty, joten siellä on ollut suuremmat sensuurin voimat liikkeellä.

Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan!

stasi.jpgddr.jpgohisalo.jpgputin.jpg