Vuonna 2017 sisäministeriö laati raportin, jossa pohdittiin mitä tapahtuisi Venäjän ajautuessa kaaokseen. Siinä arvioitiin Suomeen jäävän miljoona (1. 000. 000) venäläistä pakolaista. Oli laadittu suunnitelma heidän majoittamisestaan yksityiskoteihin ja kaikkiin mahdollisiin kiinteistöihin.

Voihan helevetin kuustoista sentään! Se miljoona maahan päästettyä ryssää tietää koko Suomen tasavallan loppua ja silloin kaksi miljoonaa suomalaista joutuu yrittämään pakoa Ruotsiin. 

Suomen elintarvikevarastot riittävät vain kolmeksi päiväksi, kun maahan tulee miljoona ryssää. Kaikki ruoka pitäisi tuoda laivoilla, mutta satamat eivät riitä, eivätkä eurooppalaiset tukkuliikkeet toimita tavaraa konkurssin tehneeseen maahan. Nälkäiset ryssät ja suomalaiset ryöstävät silloin kilpaa kauppoja.

Saksan ja muun Euroopan tukeen on aivan turha luottaa, se nähtiin koronan ja Uniperin tapauksissa.

Ukrainassa sotilaat ja upseerit ovat ryöstäneet ihmisten kodeista ja kaupoista kaiken mahdollisen ja sama tulisi tapahtumaan Suomessa vielä suuremmassa mittakaavassa.

Suomen armeija pystyy kevyesti pitämään ryssät rajojen ulkopuolella, mutta se ei mitenkään pysty hallitsemaan ympäri maata levittäytynyttä miljoonan ihmisen joukkoa. Jotkut Pietarin alueen mafiat keräävät kymmenen tuhannen miehen armeijan ja valtaavat Joensuun ja pari muuta itärajan kaupunkia.

Helsingin miesväestö on pääosin Jari Taposen kaltaisia munattomia nillittäjiä, joten kaupunki sortuisi nopeasti. Vain Lapin ja Oulun läänit, sekä Pohjanmaa voisivat säilyttää itsenäisyytensä. Koska siellä on vielä kalareissuilla ja metsä- ja maataloustöissä karaistuneita miehiä lyömässä ryssälle rautaa keuhkoihin.

Nyt vieraskieliset syövät jo lähes puolet Vantaan, Helsingin ja Espoon sosiaali- ja työttömyysvaroista ja sitten meillä arvovaltainen komitea/ministeriö suunnittelee miljoonan ryssän ottamista ja elättämistä.  

Aika heikoilla olhaan!