Yle on nyt yllättäen esittänyt jo kaksi kertaa palkitun dokumentin Iranin naisten kapina. Tosin sille on molemmilla kerroilla valittu myöhäinen ajankohta, jolloin 60% potentiaalisista katsojista on saatu pois. Tämä sen takia, että meillä opetetun käsityksen mukaan huivin käyttö näissä islamilaisissa diktatuureissa on vapaaehtoista ja kuuluu naisen oikeuksiin.

Ja lähes joka päivä Ylen ja Hesarin sivuilla on joku Kultainen vasikka ja se on aina "monikulttuurisuutta" edustava muslimi. Tänään Hesarissa oli somalinainen Ujuni Ahmed, joka tosiaan taistelee ihan oikeasti naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta Suomessa. Hän vastustaa tyttöjen silpomista ja kuvan perusteella hänellä on jopa ”vääräuskoinen” puoliso.

Sen sijaan Tarja Halonen, Jutta Urpilainen, Li Andersson ja kaikki muut tasa- arvon puolesta kirkuvat nöyristelevät huivi päässä näitä naisia ja kaikkia muita uskonto- ja kansanryhmiä sortavia islamilaisia diktatuureja. Heidät Iranin naisten edustajat mainitsevat nimenomaan ja tuomitsevat jyrkästi.

jutta.jpg

Tuntuu pieneltä ja nöyrältä olla tässä kauniissa paikassa, joka ilmentää islamin sanomaa rauhasta, monimuotoisuudesta ja suvaitsevaisuudesta, Urpilainen kirjoittaa. Urpilaisen täyttyy olla jo selkeästi vajaaälyinen, koska Emiraateissa homoille annetaan kuolemantuomio ja maa käy Jemenissä sotaa saudien rinnalla. Tuo twiitti on yksi pahimpia ihmisoikeusrikoksia Suomen historiassa, mutta tuosta lehmästä voi tulla Suomen seuraava presidentti!

Iranissa on viime viikkojen mellakoiden aikana tapettu jo tuhansia ihmisiä. En ole nähnyt yhdenkään Suomen ministerin kommentoivan asiaa, vaikka ulkoministeri Pekka Haaviston kaltaiset ihmiset (homppelit) on jo vuosikymmenien ajan hirtetty Iranissa.

Dokumentissa kerrotaan naisten saavan pelkästä huivitta esiintymisestä 20- 25 vuotta vankeutta. Eräskin mies oli joutunut oikeuteen ilman mitään puolustusta ja hänet pakotettiin allekirjoittamaan tyhjä paperi. Siihen oli keksitty sitten kova rikos, koska hän sai kuolemantuomion.

Suomen ja Ruotsin feministit kirkuvat Israelin olevan apartheid- ja jopa natsivaltio, vaikka se on ainoa demokratia Lähi- idässä. Siellä arabi voi asua missä tahansa, hänellä on Israelin kansalaisuus kaikkine oikeuksineen ja Knessetissä on monta arabien omaa puoluetta.

Sen sijaa ”palestiinalaisia” pakolaisia ottaneet arabimaat määräävät heidät asumaan pakolaisleireillä, he eivät saa omistaa mitään, eikä heille myönnetä koskaan näiden maiden passia ja kansalaisuutta. Vaikka heillä on sama kieli ja uskonto. Tuo Palestiinan pakolaisten ongelma on yhtä vanha kuin Karjalan pakolaisten ongelma, mutta sitä pidetään keinotekoisesti yllä.