"Eskilstuna har blivit ett riktigt rövhål. Varför bor vi kvar här?" (Eskilstunasta on tullut oikea persereikä. Miksi me vielä asumme täällä?) Näin kirjoittaa Eskilstunassa ilmestyvän ekuriren- lehden päätoimittaja Eva Burman viime kesänä. Myös valtakunnallinen Aftonbladet huomioi räväkän kirjoituksen.

Näin lausui Eva ollessaan päivällisellä ystävättäriensä kanssa, joilla hänen tapaansa oli myös teini- ikäisiä lapsia. Minä olen ajatellut täsmälleen samaa asiaa, totesi siihen hänen ystävättärensä.

Pienessä kaupungissa (65. 000 as.) ammuskellaan jatkuvasti, huumeita näkee kaikkialla kapakoissa ja kaupungilla. Jengit hallitsevat eri kaupunginosia samalla tavalla kuin Los Angelesissa, mutta espanjan sijasta ne puhuvat arabiaa ja somalia.

Tänään oli taas Suomen lehdissä uutisia Helsingin seudun ulkomaalaisten jengien ammuskeluista ja isoista huumekaupoista. Niitä uusia jengiläisiä on pian tulossa laumoittain itärajan yli, joten näitä asioita on pidettävä esillä.

Ja kuin koiranpaskana kakun päällä on uutinen yrityksestä polttaa moskeija Vantaalla. Sen imaamina toimii tuo räyhäävä somalitaustainen Sharmarke Said Aw- Musse. Aikaisempien somalien järjestämien rasismikohujen perusteella voidaan sanoa tuon moskeijan polton olevan 97% varmuudella itse lavastettu ja siis vihanlietsontaa suomalaisia kohtaan.

Tässä helsinkiläisten huumejengien aseistusta, joten eiköhän kohta ala paukkua vielä enemmän. Turvapaikat, ilmaiset asunnot ja ilmainen elatus on saatu, joten nyt viedään se turvallisuus suomalaisilta. YK: n ihmisoikeussopimuksen luvalla, vaikka sitä ei sinne olekaan kirjoitettu!

15d2eb605e4efc8779ab02019ad2bd3c622396fb