Itävallan Linzissä kolme afgaania ja yksi iranilainen (afgaani?) pakolainen olivat olleet saalistamassa ukrainalaisia naisia ja lapsia majoittaneen vastaanottokeskuksen ulkopuolella. He saivat kuitenkin yllättäen käsiinsä saksalaisen 16- vuotiaan tytön, jonka sitten porukalla raiskasivat.

Ruotsissa puolestaan arabi- ja somalimiehet olivat yrittäneet tunkeutua väkisin ukrainalaisia naisia ja lapsia majoittaneeseen matkustajakotiin. Ulko- ovet olivat lukossa, mutta pitkän yrittämisen jälkeen kolme somalia oli kuitenkin päässyt jotenkin sisään. Sisällä ne olivat sitten hakanneet naisten ovia, mutta onneksi nekin olivat lukittavia, joten somalit joutuivat poistumaan ilman sitä heidän ”kunniaansa” kuuluvaa vääräuskoisen raiskausta.

Aamulla viiden aikaan tuli sitten joukko arabimiehiä paukuttamaan ulko- ovia, mutta nämä tunnetusti avuttomat rääpäleet eivät päässeet edes sisälle.

-Olen niin peloissani, että tahdon matkustaa takaisin Ukrainaan, sanoi eräskin nainen. Jossain toisessa Ruotsin vokissa taas Ukrainan naiset muuttivat autotalliin asumaan muslimien ahdistelun takia.

Meillä Suomessa Migri majoittaa Ukrainan naisia ja lapsia sekaisin muslimimiesten kanssa. Onko näillä naisilla ja tytöillä edes lukittavia ovia suojanaan! Tuskin tarvitsee kauaa odottaa, ennen kuin siellä alkaa tapahtua raiskauksia tai vähintäänkin jatkuvaa seksuaalista häirintää. Sotaa paenneet naiset ja tytöt käsittävät nopeasti olevansa tuollaisessa vokissa vielä suuremmassa vaarassa kuin sotaa käyvässä Ukrainassa.

Minä puhun nimenomaan muslimeista, koska tiettävästi Suomessa ja koko Euroopassa ei ole ollut yhtään tapausta, jossa joku länsimainen kristitty olisi raiskannut muslimitytön tai naisen. Puhumattakaan nyt joukkoraiskauksista, jotka sen sijaan ovat muslimeille jonkinlaisia sankaritekoja. Niitä videoidaan, esitellään kavereille ja laitetaan nettiin.

Oulun seudulla on jälleen paljastunut iso raiskausrinki, joka vain paisuu tutkinnan edetessä. Ja tietysti asialla pakolaisina tulleet muslimimiehet ja uhreina alaikäiset suomalaiset tytöt.

Pakolaisille pitää antaa sellainen kohtelu kuin he ansaitsevat, sanoo Linzin alueen kuvernööri. Tällä hän tarkoittaa muslimimiesten laittamista lukkojen taakse ja Ukrainan naisille ja lapsille taas paras mahdollinen kohtelu.

Ruotsissa muuten sosiaalidemokraatit vaativat Ukrainan pakolaisten sijoittamista varakkaampien asuinalueille. Heidän on aika kantaa vastuuta, touhottavat sossut. Ruotsissa ja Suomessakin kaikki kansanryhmät ottavat kyllä enemmän kuin mielellään asuinalueelleen Ukrainan naisia ja lapsia. Ja Ruotsin islamistiset kalifaatit olisivat sotaakin pahempi vaihtoehto Ukrainan pakolaisille.