Vihreillä on 13 kansanedustajaa, joista vain 3 on miehiä. Vasemmistoliitolla on 10 kansanedustajaa, joista vain 2 on miehiä.

Vasemmistoliitto menetti viimeisetkin maaseudun ja teollisuuspaikkakuntien kansanedustajat ja vihreillähän niitä ei ole koskaan ollutkaan. Nämä puolueet edustavat siis vain Helsingin ja Turun seudun nuoria naisia ja nimenomaan julkisella sektorilla työskenteleviä naisia.

Eikä Vasemmistoliitto edusta heitäkään kunnolla, kuten tästä puolueen eduskuntaryhmän ohjelmasta käy ilmi. Ilmastonmuutos, köyhyyden poistaminen koko maailmasta, Euroopan kulttuurit, yms. asioita, jotka eivät ole eduskunnassa ratkaistavia asioita.

Sama vihreillä, joten mitä ihmettä ne yleensä tekevät eduskunnassa, eikö niiden kannattaisi mennä elokapinan kanssa Mannerheimintielle makaamaan?

Nämä puolueet puhuvat vain naisten "tasa- arvosta", mutta intersektionaalisella feminismillään ne nostivat myös muslimimiehet etuoikeuksia määrittelevän pyramidin huipulle (vrt. apartheid).

Sipilän hallitus myönsi valtion rahaa erääseen Helsingin seudun ratahankkeesen ja Li Andersson oli raivoissaan: Julkisen sektorin työntekijöistä 80% on naisia, joten miten ihmeessä voidaan myöntää valtion rahaa miesvaltaisille aloille!

Hänen mielestään siis kaikki (100%) valtion ja kuntien keräämät verorahat pitäisi käyttää vain naisten hyväksi. Ja tietysti mamujen, mutta ei oikeaa sotaa pakenevien Ukrainan naisten ja lasten hyväksi. 

Perussuomalaisilla on 46 kansanedustajaa, joista 14 on naisia. Puolueella on kuitenkin nainen puheenjohtajana ja sen äänestäjien suvaitsevaisuutta edustaa avoimesti homppeli Sebastian Tynkkynen, jolla on vielä musta afrikkalainen mies poikaystävänään. Suomen äänikuningatar (42589!) Riikka Purra on persujen Venla, joka johdattaa tämän sonnilauman valoon (hallitus).

Hesarissa on muuten harvinaisen suvaitsevainen kirjoitus Suomen perussuomalaisesta maaseudusta, putosin melkein tuolilta tuollaista suvaisevaisuutta nähdessäni. 

ukr.jfif