Lueskelin tuossa Hesarin kulttuurisivuilta räpartisti Palefacen haastattelua. Hän kannattaa rajatonta maahanmuuttoa ja kauhistelee kuinka “turvakameroilla luodaan pelon ilmapiiri”.

 

 Kymmenen vuotta sitten liikuntakyvyttömän vanhuksen ryöstö olisi ollut etusivun uutinen, mutta nyt se on lähes jokapäiväistä. Tämän touhun aloittivat Romanian romanit, joiden mallia seurasivat ensin Suomen romanit ja nyt jo virolaiset ja suomalaisetkin nuoret. Turvakameroiden avulla nuo ryöstöt on yleensä saatu selvitettyä, muuten vanhuksilla ei olisi enää mitään asiaa ulos. Ruotsin pienessä Örnsköldvikin kaupungissa poliisi kehottaa jo naisia pysymään öisin sisällä joukkoraiskausten takia.

 

 Vain äärimmäisen harvan turvakameran takana on joku katselemassa ruutua ja öisin vielä harvemman. Poliisi rupeaa tutkimaan niiden nauhoja vain, jos alueella tapahtuu rikos. Eivät ne siis kenenkään yksityisyyttä loukkaa, paitsi rosvon tietenkin.

 

 Palefacin kaltaiset “humanistit” ovat tietysti innoissaan Suomen rakennustyömailla häärivästä 50. 000- 100.000 verottomasta työntekijästä. Mitähän mies sanoisi, jos joku nyt lataa hänen vaivalla tekemänsä uuden levyn nettiin ja kuka tahansa halukas voi sen sieltä ilmaiseksi kopioida. Se on tietysti kauhea tekijänoikeusrikos ja siitä pitää määrätä vankeutta ja 326.733,85  € korvaukset . Se siitä vapauden hörhötyksestä. 

 

 Viimeisen 7- 8 vuoden aikana olen ollut kolme kertaa  ”läheltä piti tilanteessa”. Ensin nuori Suomen romanimies pyysi tupakkaa ja kun en pystynyt tukemaan tätä hänen kulttuuriharrastustaan, niin rupesi puukolla uhkailemaan. 

 

  Toisella kertaa olin Sellossa vain 20 metrin päässä kun herra Shcupolli teurasti ihmisiä. Tuntui karsealta katsella ikkunasta lattialla makaavaa naista, joka oli vain muutamaa minuuttia aikaisemmin ammuttu työpaikalleen. Kolmannella kerralla kävelin kahden epäilyttävän näköisen suomalaisnuoren välistä, jotka sitten ryöstivätkin perässäni tulleen naisen.

 

  Suomalaisista toimeentulotukeen oikeutetuista peräti puolet ei saa tätä viimeistä apua ja näin kunnat ja valtio säästävät 600 miljoonaa € vuodessa. Tätä uutista ei yksikään ministeri kommentoinut, koska se ei vain heitä hetkauta. Vallassa ollaan ja se on tärkeintä. Ministerit ja protestilaulajat osoittavat suurta persoonallisuuttaan esiintymällä tennareissa kaikkialla ja kaikissa tilanteissa ja siinä sitten toisiaan ihaillaan.

 

  Maahanmuuttajiakin Suomessa on kahdenlaisia: toiset saavat asunnot ja ilmaisen ylöspidon kehdosta hautaan, mutta toiset eivät sitten mitään. Espoon leipäjonoissa on yhä enemmän virolaisia ja venäläisiä, joilla ei ole mitään oikeutta sosiaaliturvaan ja jotka pimeitä rakennuskeikkoja odotellessaan hakevat sieltä vanhentunutta ruokaa. Somaleja ei niissä jonoissa näy, niin kerrottiin tänään paikallislehdessä. 

 

  Lehdissä väitetään afrikkalaisten siivoajien olevan yleisiä pk- seudulla ja heitä on tosiaan silmiinpistävän paljon. Ei tosin koskaan somaleja; en tiedä miksi muut afrikkalaiset eivät saa samaa sosiaaliturvaa kuin he.

 

  Jälleen kerran totean, että tämä yhteiskunta kaatuu väistämättä tällä menolla. Yhä useammat suomalaisetkin rakentajat ovat joutuneet siirtymään pimeisiin töihin. Kävin viime viikolla suorittamassa tuon rakennustyömailla pakollisen 95 euron arvoisen työturvallisuuskortin ja kurssille sattumoisin ilmestynyt auditoija ( tarkastaja ) vahvisti sen mitä olin epäillytkin: Virossa noita kortteja on jo väärennetty suuria määriä.

 

  Muutama aika sitten kävin viemässä pakettiauton lastin arvokasta tavaraa eräälle okt- rakentajalle satojen kilometrien päähän. Se kannatti kuljettaa, koska lasku oli kierrätetty jonkun muun maksettavaksi. Paikalla virolaiset kaverit rakensivat komeaa omakotitaloa nuorelle isännälle. Tässä ei olisi sinänsä mitään ihmeellistä, mutta kun tällä isännällä oli hyvä virka verohallinnossa.