Suomessa on taas helteiden takia virinnyt toivoton lässytys ilmastonmuutoksesta ja mitä Suomi ja EU voisivat asialle tehdä. EU on täysin avuton näin suurten asioiden edessä ja uusien verojen lyöminen Suomen työkansalle auttaa vielä vähemmän.

Katsokaa kuvista mitä Kiina tekee Afrikassa ja siinä näette ratkaisun ilmastonmuutokseen. Mitä tapahtuu, kun 100- 400 miljoonaa afrikkalaista saa sähköt koteihinsa ja he lopettavat puun ja puuhiilen käytön ruuan laitossa! Monta kertaa Suomea suuremmat alueet alkavat vihertää ja metsittyä hurjaa vauhtia. Lisäksi patoaltaista saadaan rajattomasti kasteluvettä viljelyyn ja siinä keinokastelussahan kiinalaiset ovat mestareita.

 

cahora-bassa-dam.jpgkariba-north-Hydro-dam.jpgthumbnailimage.img.jpgzambia-batoka-gorge-hydro-power.jpgthe-grand-ethiopian-renaissance-dam-eg-1  Tämäkin Etiopian suurpato on teholtaan 4 kertaa  (1.600 MW ja 6.000 MW ) Olkiluoto kolmosen kokoinen ja tuo Ranskan ihmehän ei edes valmistu ikinä.

Noiden esimerkkipatojen lisäksi Kiina rakentaa Afrikkaan vielä tuntemattoman määrän muita patoja, rajattomasti erikokoisia aurinkovoimaloita, 4. 000- 15. 000 km rautateitä, milijoona kilometriä valtateitä, satamia, lentokenttiä, aurinkovoimalla toimivia kaupunkeja etc, etc, etc- loputtomasti.

EU ei pysty, eikä kykene tekemään yhtäkään näistä projekteista, joten Eeuussa on parempi olla vain hiljaa hissukseen. Euroopan ruunattu "Kuukuningas" Emmanuelle Macron saapuu loppukuusta vierailulle Suomeen ja saamme taas kuulla enemmän paskapuhetta kuin on kenellekään terveellistä. 

Hän tulee suureen ääneen vaatimaan Euvostoliitolta sitä 10 miljardin vuotuista sijoitusta Afrikkaan. Toteutuessaan ne rahat syötäisiin, kulutettaisiin ja kavallettaisiin jo Rysselissä, eikä Afrikkaan riittäisi edes murusia. Tuhannet heidi hautalat ja sirpa pietikäiset pitäisivät loputtomia kokouksiaan, söisivät rajattomasti etanoita ja ostereita ( 20- 40 €/ kpl ), kuittaisivat 500 € kokouspalkkioita ja 500 € kulukorvauksia, tuhannet EU- virkamiehet palkkaisivat alaikäisä lapsiaan ja puolisoitaan konsulteiksi ja illat istuttaisiin perseet paljaina homoklubeissa samppanjaa latkien.

Ruutukaappaus tukholmalaisen homoklubin Facebook-sivuilta. Kuvassa Touko Aalto näyttää läiskivän kumartunutta ihmistä takapuolelle.