"Suomessa äärioikeisto on tehnyt kaksi ihmishenkeä vaatineen terrori- iskun, äärioikeisto on murhannut kymmeniä muslimeja, sekä raiskannut satoja musliminaisia ja - tyttöjä."

No näinhän ei tietysti ole tapahtunut, vaan päinvastoin kantasuomalaiset ovat saaneet tuollaisen kohtelun muslimien käsissä. Sisäministeri Maria Ohisalo kuitenkin väittää kirjoituksessaan, että juuri äärioikeisto rapauttaa Suomen ja  täällä asuvien turvallisuudentunnetta.

Tuo kirjoitus on kuitenkin suunnattu kaikkia vähänkin EU: ta ja maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia suomalaisia vastaan. Olen itse äänestänyt jo monta kertaa perussuomalaisia, mutta kannatan ehdottomasti kaikenlaisten natsilippujen kanssa marssivien järjestöjen kieltämistä. Kannatan myös kaikenlaisten rikollisten liivijengien kieltämistä, joilla on jo liiveissään "arvomerkit" tappojen tekemisestä ja poliisin kanssa "taistelusta". Ainakin Ruotsissa Bandidosilla ja samat säännöthän niillä on muuallakin.

Suomessa voi olla muutama sata oikeaa äärioikeistolaista, mutta sisäministeri Ohisalo aikoo nimenomaan käyttää "poikkihallinnollisia toimenpiteitä" yli puolta miljoonaa perussuomalaisten kannattajaa, sekä tietysti tätä somea vastaan. Hän aikoo tehdä Suomessa juuri sen, mitä hän Venäjällä, Unkarissa ja Pohjois- Koreassa arvostelee.

- Marokossa marokkolaiset miehet katkaisivat kurkut kahdelta länsimaiselta naiselta, saivat kuolemantuomiot ja kyseessä oli terrori- isku.
- Suomessa marokkolainen mies katkaisi kurkut kahdelta suomalaiselta naiselta, huusi allahu akbar ja ilmoitti kuuluvansa Isisiin, mutta Ohisalon mielestä kyseessä ei ole terrori- isku, vaan "puukkoisku". Tuo puukotus kun viittaa niin mukavasti kantasuomalaisiin.

Ruotsissa jopa pääministeri Stefan Löfven kertoi puheessaan maassa olevan jo 260. 000 muslimia, jotka elävät kunniaväkivallan uhan alla. Eikä vain uhan, mutta myös tapahtuneiden murhien, pakkoavioliittojen, tyttöjen silpomisten ja kaikenlaisen väkivallan kanssa. Suomessa yritetään nyt kieltää jopa siitä puhuminen, koska "halutaan suojella uhreja".

On tämä niin ääretöntä, kuten Pentti Linkolalla on tapana sanoa.