Riikka tuu ikkunaan, täällä huutaa kansa! Noin kirkui paskapuhetta- Li Andersson valtiovarainministeri Riikka Purran ikkunan alla. Hänellä oli tukenaan 12. 000 maksettua mielenosoittajaa, mutta Riikka Purra sai viime vaaleisssa 42. 589 täysin ilmaista ääntä.

Jotkut liitot ovat tosiaan maksaneet parista lakkopäivästä suuremman korvauksen kuin näiden ihmisten päiväpalkka ja lisäksi on jaettu 15- 50 euron lahjakortteja.

Nämä poliittisten lakkojen kieltämiset ja palkaton ensimmäinen sairaspäivä ovat kaksiteräinen miekka, joka on nyt työnnetty syvälle suomalaisen työläisen (miehen) percieceen. Andersson valehtelee sujuvasti, koska nuo hallituksen ajamat lait ovat olleet muissa pohjoismaissa voimassa jo vuosikymmeniä.

Olen aivan varma, että tänään ja huomenna työt ovat jatkuneet normaalisti kaikilla Helsingin ja pk- seudun rakennustyömailla. Koska niissä työskentelee lähes pelkästään ulkomaista halpatyövoimaa (pimeästi), joka ei kuulu liittoihin, ei saa lakkokorvausta, eikä lahjakortteja.

Kävin aamulla lähi- Lidlissä, joiden piti olla lakon takia kiinni, mutta siellä mamu- myyjät (palkkatuella) olivat paikalla. Samoin näyttävät olevan kaikki Lidlit.

Juuri nämä Anderssonin kaltaiset kanat huutavat sitä ulkomaista halpatyövoimaa, joka sitten murtaa kaikki työelämän sopimusjärjestelmät.

Kokemusasiantuntijana minulla on heittää tähänkin loistava esimerkki tosielämästä, josta Anderssonin kaltaisilla kotkottajilla ei ole aavistustakaan.

Joskus 15 vuotta sitten olin päätoiminen työsuojeluvaltuutettu/luottamusmies 200 miehen työmaalla, missä ulkomaalaisia oli reilusti yli sata päätä. Tosin minulle tuodussa poliisitarkastuksen raportissa ulkolaisten määräksi ilmoitettiin vain 30 päätä, mikä kuvaa hyvin rakennusalan rikollista ja salattua puolta.

Rakennusliitto julisti sitten ylityökiellon, koska neuvottelut olivat jumissa. Virolaiset ja vironvenäläiset kävivät oikein kehumassa minulle, kuinka heille on luvattu paljon ylitöitä ja tulevaisuudessa rakennuksilla ei ole ollenkaan suomalaisia. Tuo viimeisinhän on tosin jo lähes toteutunut ja siitä nämä Anderssonin kaltaiset kanat ovat riemuissaan.

Minä sitten kyselin monilta pomoilta tuosta ulkomaalaisten työskentelystä ylityökiellon aikana, mutta he vaikenivat täysin ja kääntyivät pois. Heitä oli kielletty kommentoimasta asiaa mitenkään!

Siitä suivaantuneena minä "päästin liiton hurtat irti", ihan kuin jossain Woody Guthrien laulussa This land is my land, this land is not your land.

Työpäällikkö tuli sitten aivan raivona kiroamaan minulle, koska Rakennusliiton edustajat olivat latoneet hänelle kovaa tekstiä. Ylityökielto piti kuitenkin sataprosenttisesti, mutta tietysti työmaan isot pomot rupesivat oikein jahtaamaan minua. Sovimme sitten suomalaisen urakkaporukan nokkamiehen kanssa, että tarvittaessa voidaan pistää työmaa kokonaan seisomaan.

Pari vuotta myöhemmin olin toisella, pienemmällä työmaalla, missä tsv/luottamusmiehen virkaa hoiti pääurakoitsijan nimittämä apumies. Lihava ja patalaiska mies, jota ei olisi maineensa takia otettu ollenkaan koko työmaalle, mutta kun hänellä oli joku sukulainen korkeassa asemassa firmassa.

Pääkonttorilta oli uhattu potkia kaikki suomalaiset pois työmaalta, jos syöttöpossulle ei löytyisi paikkaa. Ja siinäkin vain me suomalaiset ulos, vaikka sielläkin enemmistö oli ulkomaalaisia! Tämä Vasemmistoliittoa edustava "luottamusmies" vastusti jyrkästi silloin tulossa ollutta pakollista veronumeroa, koska se olisi virolaisten ja muiden ulkolaisten rasistista jahtaamista.

On tämä niin ääretöntä!