Nyt Der Spiegel lehti väittää Kiinan neuvottelevan kamikaze- lennokkien myynnistä Venäjälle. Ensin sata, joka voisi pian olla tuhansia ja valmistuskin Venäjälle.

Der Spiegel on ennenkin  esittänyt kyseenalaisia uutisia, joten toivottavasti tämäkin on sellainen. Minkä ihmeen takia Kiina rupeaisi näin selkeästi sodan osapuoleksi. Lännen on vaikea boikotoida täysin Kiinaa, mutta droonien toimittamisen jälkeen miljoonia kauppoja ja kauppaketjuja lännessä ja muualla maailmassa poistaisi kiinalaisen elektroniikan ja muut tuotteet hyllyistään. Se tietäisi kymmeniä miljoonia työttömiä Kiinaan, koska eivär ryssät pysty mitään ostamaan.

En usko tuota uutista. Kiinalaiset ajattelevat aina vähintään sata vuotta eteenpäin, joten miksi ihmeessä he nyt sitoutuisivat Putiniin, kun tämän roiston kauhistuttava loppu on enää ajan kysymys.

Kiinalta on tulossa huomenna, sodan vuosipäivänä, rauhanehdotus Ukrainan sotaan, joten tuo Der Spiegelin juttu ei sovi mitenkään kuvioon. Saksalaisten keksintöä koko juttu, koska ne ovat itse häpäisseet itsensä tämän sodan myllerryksessä.