Suomen sotakorvaukset Neuvostoliitolle olivat nykyrahassa 4. 5 miljardia euroa, siis jopa vähemmän kuin Suomen velalla maksama osuus EU: n elvytyspaketista. Nuo sotakorvaukset olivat 300 miljoonaa kultadollaria ja ne maksaakseen Suomi toimitti Neuvostoliittoon 500 laivaa ja 345. 000 junavaunullista erilaisia teollisuustuotteita.

Suomelle ja Suomen kansalle olisi ollut paljon parempi, jos Tuppurainen ja pissishallitus olisivat luvanneet Välimeren maille ilmaiseksi vaikkapa 500 laivaa ja 200. 000 junavaunullista suomalaisia tuotteita. Nämä valtiot olisivat sitten myyneet nuo tuotteet omille kansoilleen ja omille yrittäjilleen.

Silloin kuitenkin nuo Suomen valtion velkamiljardit olisivat menneet suomalaiseen teollisuuteen ja suomalaisille yrittäjille ja palkansaajille. Lisäksi Suomeen olisi tullut valtavasti kotimaisia ja ulkomaisia investointeja näin jättimäisten tilausten takia. Ja niistähän nyky- Suomessa on nimenomaan pula ja sen takia meillä on puoli miljoonaa työtöntä.

Nyt meillä ei jää tuosta EU- paketista kuin luu käteen: puoli miljoonaa työtöntä, eivätkä Välimeren maat meiltä mitään osta. Päinvastoin, me tuemme pahimpia kilpailijoitamme ja niiden teollisuutta. Monet Välimeren maat ovat jo ilmoittaneet laskevansa veroja, joten siellä ei ole mitään tarvetta palkankorotuksiin. Meillä taas vain nostetaan veroja, joten eivät ulkomaiset sijoittajat tänne enää tule, sekä kotimaisetkin yritykset ja osaajat muuttavat muualle.

Nuo sotakorvaukset olisivat tuhonneet Suomen kymmeniksi vuosiksi, jos Neuvostoliitto olisi vaatinut käteisenä nuo 300 miljoonaa kultadollaria. Silloin Suomi olisi joutunut ottamaan sen suuruisen lainan ja NL olisi tilannut tavarat Ruotsista, Britanniasta, Saksasta, etc. Siis silloin olisi tapahtunut aivan samoin kuin tapahtuu nyt Tuppuraisen ja pissishallituksen EU- elvytyspaketin kanssa!

Seuraava EU: n elvytyspaketti on enää vain ajan kysymys, joten siinä on otettava mallia sotakorvauksista: Tuppurainen ja pissishallitus luvatkoon vaikkapa miljoona ilmaista sähköautoa Välimeren maihin, jotka sikäläiset hallitukset sitten myyvät halvalla omille kansalaisilleen. Se tuo kuitenkin meille paljon ulkomaisia ja kotimaisia investointeja sähköautoteollisuuteen ja ne akkujen liemethän meillä on jo omasta takaa. Siten saamme työllisyyttä ja hyvinvointia maahamme ja ne velkamiljardit ovatkin pian jo oman kansamme taskuissa.