Tänään oli taas niin ärsyttäviä uutisia lehdessä, että alkoi suivaista voimakkaasti. Somalimies Sharmarke Abdirizak Mohammed tappoi suomalaisvanhuksen tämän kotipihalle, mutta hovioikeus alensi miehen tuomion kymmenestä vuodesta lähes puoleen ja siis kuuteen vuoteen. Siellä on taas ollut kulttuuritulkit ja naistuomarit sharia- lakia soveltamassa.

Olen itsekin jo vanhempana miehenä ollut kaksi kertaa vähällä joutua kännisen somalin pahoinpitelemäksi kauppareissulla. Uhka on siis todellinen ja sen takia kuljenkin nykyään 20 cm pitkä meisseli taskussani. Kuten moni muukin tuttavani.

Kaiken huippuna oli se viime kesäinen rasismikohu, jossa röyhkeä somalien imaami väitti somalivanhusten pelkäävän käydä kaupassa. Vaikka se retku hyvin tiesi somalien tappaneen jo kymmeniä suomalaisia, mutta toisinpäin ei yhtään. Puhumattakaan sitten somalien tekemistä tuhansista ryöstöistä ja raiskauksista.

Vielä lisäksi tuossa ihan naapurissani on iso vastaanottokeskus, jossa asuu vain Ukrainan lapsia ja naisia. Olen keskustellut heistä kymmenien kanssa ja heidän kiitollisuutensa Suomea ja suomalaisia kohtaan on suorastaan liikuttavaa. Ukrainalaiset ovat muuten hämmästyttävän samankaltaisia meidän suomalaisten kanssa: vaatimattomia, hiljaisia ja jopa hieman ujoja. Nyt jo monet heistä tervehtivät minua iloisesti ja olen siitä hyvin otettu.

Siinähän on tietysti taas se vaara, että kevään tullen itärajan yli alkaa tulvia näitä rääväsuita somaleja, arabeja ja muita roistoja, jolloin Migri häätää nuo kiltit ukrainalaiset muutaman tunnin varoitusajalla, koska rähiseville partaukoille pitää tarjota vain uutta ja parasta. Niinhän tapahtui Oulussa, enkä nähnyt missään pienintäkään mainintaa ukrainalaisten ihmisoikeuksien loukkaamisesta.

Suomen lehdet ja Yle uutisoivat isosti Gazan tapausta, jossa Israelin sotilaat ampuivat avustusrekkoja ryöstelleitä Hamasin terroristi- partaukkoja. Missään ei kuitenkaan kerrottu niiden kuljetusten tulleen Israelista ja olleen Israelin armeijan järjestämiä. Israelin armeija oli pyytänyt muutamia gazalaisia liikemiehiä järjestämään autot kuljetuksilleen, minkä nämä sitten tekivätkin.

Jopa Ylellä on ollut filminpätkiä, joissa pari- kolmekymppiset Hamasin terroristit ryöstelevät kuin raivotautiset koirat laumoina avustuskuljetuksia. Ne ovat nousseet tunneleistaan kuin rotat päivänvaloon ja Gazan lapset kuolevat nälkään. Eivät tuollaiset roistot mitään omaa valtiota tarvitse, koska niitä sekasorron vallassa olevia sontatunkioitahan on jo koko Lähi- itä täynnä.

hypokratia.jpg

PS. Tämä blogini oli yli kuukauden kiinni, koska koko vuodatuksen sivusto oli kadoksissa. Aloitin jo Bloggerissa uuden blogin Ihmisiä telineillä II ja tämän vuodatuksen jatkuvien katoilujen vuoksi pidän sen edelleen auki.