Eilen Nasima Razmyar piti häpeämättömän ylimielisen puheenvuoron eduskunnassa ja syytti valtiovarainministeri Riikka Purraa jopa epäisänmaalliseksi.

Razmyar on aina puhunut nimenomaan pakolaisten, lasten ja naisten asemasta Suomessa, joten sen ja pakolaisuutensa takia hänestä tuli heti Sdp: n Kultainen vasikka. Eilen hän kuitenkin osoitti, ettei lapsilla, naisilla ja pakolaisilla ole paskankaan väliä, jos he eivät ole muslimipakolaisia.

Hän ei nimittäin maininnut sanallakaan vain pari päivää ennen Oulussa tapahtunutta Ukrainan pakolaisten julmaa häätöä, jossa näille lapsille ja naisille annettiin vain tunteja aikaa lähteä vastaanottokeskuksesta. Jossa he olivat asuneet parhaimmillaan 1. 5 vuotta, missä heillä oli järjestyneet päiväkodit, koulupaikat, työharjoittelut ja monille jo työpaikatkin.

Suomen kansa järkyttyi syvästi tästä kaikkien lakien ja oikeusvaltion periaatteiden vastaisesta häädöstä, mutta Nasima Razmyaria se ei kiinnostanut yhtään. Koska nuo pakolaislapset ja - naiset häädettiin Suomen syrjäseuduille nimenomaan sen takia, että saadaan kaupungista tilaa väkisin itärajan yli tuleville muslimimiehille. Ukrainan pakolaisethan oli kutsuttu ja he olivat kaikkialle tervetulleita.

Nazima Razmyar on syntynyt kivikautisessa Afganistanissa ja sitä kivikautista heimokulttuuria hän kantaa yhä DNA: ssaan. Hänen isänsä oli varakkaasta, konservatiivisesta ja erittäin uskonnollisesta perheestä ja ilmeisesti korkealla heimon hierarkiassa. Sitten jossain heimojen keskinäisessä vallanvaihdossa Neuvostoliitto koulutti hänestä "kommunistin" ja näitä arabisosialistejahan me tiedämme Saddam Husseinin, Assadien isän ja pojan, Nasserin, jne. 

Sotia ja vähemmistöjen kansanmurhia jatkuvasti, heimohallintoa ilman mitään merkkiäkään ihmisoikeuksista, puhumattakaan nyt naisten oikeuksista. Nasima vietti lapsuuteensa Moskovassa, missä hänen isänsä oli suurlähettiläänä. Siellä luksuslinnoissa kymmeniä palvelijoita käskyttäessään hän oppi sen ylimielisen asenteen, jolla hän nyt käskyttää Suomen kansaa. 

Siinä on Razmyarin DNA ja hänen kaltaisiaanhan meillä on jo Hussein al- Taee, Suldaan Said Ahmed, Husu Hussein, Saido Mohammed ja vankiloista löytyy kymmenittäin lisää niitä eri puolueiden "kultamunia". Pikkuisen on raapaistu sitä seitinohutta kultaista pintaa ja sieltähän katsoo jo Hamas suoraan silmiin.

Nyt Nasima Razmyar vaatii meitä olemaan oikeusvaltio ja ottamaan vastaan vaikka 50. 000 itärajan yli väkisin tulevaa muslimimiestä. Vuonna 2015 tulleet muslimimiehet murhasivat kymmeniä suomalaisia, raiskasivat satoja tyttöjä ja naisia, ryöstivät tuhansia ja nyt meillä riehuvat muslimien jengit, joten nuoriso ei uskalla enää liikkua iltaisin kaupungilla.

Meidän pitäisi siis tehdä edelleenkin kansallista itsemurhaa, vaikka me näemme miten Ruotsille on käynyt. Siellä jo korkeimmatkin poliisiviranomaiset myöntävät tilanteen toivottomuuden ja että enää on myöhäistä tehdä mitään. Ja kun tuossa itärajan operaation takana on vielä se täysin seinähulluksi tullut Putin takana!

purr.jpg

Tässä kuvassa Suomen valtiovarainministeri Riikka Purra (PS) hymyiee niin kauniisti, että oikein sydämmestä ottaa!

ukrain.jpg

Suomen eduskunnan puhemies Jussi Halla- aho (PS) kävi Kiovassa puhumassa Ukrainan parlamentissa ja hänen loistava ukrainan kielen osaamisensa herätti valtavaa ihastusta.