Hesari on päästänyt ääneen kaksi somalien eniten julkisuudessa ollutta nimeä ja siinä haastattelussa imaami Sharmarke Said Aw- Musse (vas) ja Abdirahim Hussein tekevät heti valehtelun ja vääristelyn Suomen ennätyksen. "He kertovat mikä haittaa maahanmuuttajien lasten Suomi- tunnetta".

Ensinnäkin  he puhuvat vain oman ääri- islamilaisen kalifaattinsa Suomeen perustaneiden somalien puolesta, koska virolaiset, venäläiset, ukrainalaiset, kosovolaiset, kiinalaiset ja muut maahanmuuttajien lapset sopeutuvat hyvin Suomeen ja heidät otetaan avosylin mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Mitä imaami Aw- Musse opettaa moskeijassaan häneltä neuvoa kysymään tulleille somaleille? Se on nähty Tanskassa ja Ruotsissa piilokameroilla moskeijoissa kuvatuissa dokumenteissa, jotka Ylekin on esittänyt. Niissä oli Aw- Mussen kaltaiset häikäilemättömästi valehtelevat julkisuuden imaamit, jotka piilokameran edessä puhuivat ihan päinvastoin kuin julkisuudessa.

Aw- Musse ja Hussein opettavat lapsilleen: Älkää olko missään tekemisissä vääräuskoisten suomalaisten kanssa. Tytöt ja naiset eivät saa edes puhua heille ja suomalaisen pojan tai miehen kanssa seurusteleva tapetaan, kuten myös tietysti se suomalainen mies yritetään tappaa. Oven lastenvaunuja työntävälle somaliäidille avanneeseen suomalaismieheen ei saa edes katsoa, puhumattakaan nyt sellaisen ali- ihmisen kiittämisestä. (Tuon viimeisen olen itse kokenut 30- 50 kertaa ja ensin se nyppii, mutta sitten säälittää!)

Ja Aw- Musse opettaa teoriassa sen minkä Husu Hussein on kolmella kymmenien tuhansien Kela- petoksellaan näyttänyt jo käytännössä: Suomen laki ei koske muslimeja, koska meillä on vääräuskoisten huijaamisen salliva sharia- laki, eikä Suomen poliisille ja muille viranomaisille saa kertoa somaliyhteisön asioita.

Somalien harjoittama jatkuva pikkutyttöjen sukuelinten silpominen on valtava häpeätahra Suomen muuten niin komeassa historiassa. Eilenkin lehdissä oli uutinen, jossa kerrottiin kantasuomalaisen äidin ja isän saaneen aivan oikein sakot lastensa pienestä piiskaamisesta.

Silti somalien harjoittamasta pikkutyttöjen silpomisesta ei ole Suomessa annettu yhtään tuomiota, vaikka sellainen teko julmuutensa vuoksi toisi suomalaisvanhemmille 5- 8 vuotta vankeutta. Somalien imaamit saisivat pikkutyttöjen silpomisen loppumaan viikossa, jos he olisivat oikeita miehiä ja oikeita ihmisiä!

Järjestääkö imaami Sharmarke Said Aw- Musse somalinaisille ja -tytöille "opintokerhoja", joissa esitellään konkreettisesti naisten kivittämistä kuoliaaksi, kuten tanskalainen imaami järjesti siellä asuville somalinaisille!

Aw- Musse ja Hussein voisivat lukea lehdistä Ukrainan naisten ja lasten kiitollisuudesta Suomea ja suomalaisia kohtaan ja ymmärtää siitä ihan niitä ihmisyyden perusasioita. Jo yli 60. 000 Ukrainan pakolaista on otettu kaikkialla Suomessa avosylin vastaan, he ovat työllistyneet vuodessa jo somaleja paremmin ja jokainen suomalainen perhe ottaisi ilomielin ukrainalaisia naapurikseen.

Eikä kysymys ole mistään islamofobiasta: Suomeen tulleet kosovolaiset ovat muslimeja, mutta heille se ei ole päätoiminen ammatti, he eivät toitota sitä islamia joka paikassa, eivätkä käytä sitä lyömäaseena joka tilanteessa. Minä olen henkilökohtaisesti tutustunut satoihin kosovolaisiin eri rakennustyömailla ja nämä ahkerat ja kunnolliset ihmiset kunnioittavat Suomen lakeja ja tapoja, mutta silti vaalivat tietysti myös omaa kulttuuriaan.

Somaleilla on kivikautinen tapakulttuuri ja he ovat äärioikeistolaisia ääri- islamisteja, jotka näyttävät Suomessa kaivavan aina vain syvempää luolaa itselleen.

Ramadanin, sekä imaami Sharmarke Said Aw- Mussen ja Abdirahim Husseinin haastattelun kunniaksi laitetaan tähän vielä laulun muodossa kertomus ukrainalaisen ja somalitaustaisen pakolaisen kohtaamisesta monikulttuurisessa, demokraattisessa ja suvaitsevaisessa Suomessa. Ja Suomessa loikoileville somalimiehille laitamme vielä laulun, jossa kerrotaan kotimaataan, naisiaan ja lapsiaan puolustamaan jäävistä ukrainalaisista ja suomalaisista oikeista miehistä.