Tämä nyt on hieman kiusallinen asia, mutta kun tuo otsikon linja näkyy lähes päivittäin lehdissä.

Lisäksi minä olen huomannut Ukrainan pakolaisten saavan Suomessa kaikessa mahdollisessa huonomman kohtelun kuin mitä muslimipakolaiset saavat. Tässä on kysymys ukrainalaisten ihmisoikeuksista, eikä mistään vähemmästä.

Ukrainalainen 19- nainen vuotias nainen puukotti kotonaan muslimimiestä ja heti ensimmäinen paikalle saapunut poliisi syytti häntä julkisuudessa murhayrityksestä. Tutkimatta hutki tuo luku- tai kirjoitustaitoinen. Sama linja jatkui lehdissä, vaikka poliisi tiesi muslimimiehen harjoittaneen väkivaltaa ex- vaimoaan kohtaan.

Lehdet kertovat aina, ettei alle kahden vuoden tuomion saaneiden nimiä julkaista. Silti paska- Hesari vetäisee ison jutun ja nimen, kun virolainen mies saa 1v ja 8kk tuomion. Nykyisin aikuisen naisen törkeästi raiskanneen ja monen vuoden tuomion saaneen miehen nimeä ei julkaista "uhrin suojelemiseksi", joten kyseessä on aina uhrina vinkuva muslimimies.

Milloin paska- Hesari tai roska- Yle on viimeksi haastatellut virolaista, vaikka heitä asuu vakituisesti Suomessa jo lähes 100. 000 ja heidän työllisyysasteensa on parempi kuin kantakirjasuomalaisten.

Paska- Hesarilla ja roska- Ylellä on monta kertaa viikossa jonkun muslimin ja varsinkin somalin haastattelu, mutta harvoin ukrainalaisen, virolaisen tai venäläisen, jotka ovat omin avuin kotoutuneet Suomeen.

Ukrainan pakolaisten häätö Oulussa oli törkeä ihmisoikeusrikos, mutta yllä mainitut paskamediat eivät pahemmin moitiskelleet Migriä. Vasta yleisön voimakas reaktio sai Migrin perumaan päätöksen, mutta silloin monet ukrainalaiset naiset ja lapset olivat jo kadonneet. Miten heille kävi ja mikä on heidän tilanteensa nyt?

Poliisi on nyt hyvin vaitonainen tuosta Pitäjänmäen Mäkkärin puukotuksesta, jossa mies puukotti kuoliaaksi vauvan kanssa liikkuneen äidin. Tekijä ei siis ole ainakaan ukrainalainen, muutenhan poliisi olisi jo syyttänyt ja tuominnut hänet. 

Nykyään valeuutisia pitää osata lukea, joten tuossa Pitäjänmäen tapauksessa kyse on mitä ilmeisimmin jostain feminismin kastipyramidissa korkealla olevasta etnisestä kultamunasta. Poliisikin lievensi heti selvän murhan vain tapoksi! Kunniamurhaan viittaa selvästi, mutta eräs nainenhan kertoi jo lehdessä, ettei kunniaväkivaltaa tekeviä pyritä enää tuomitsemaan, vaan auttamaan. Murhamiehelle vain uutta asuntoa ja rahaa taskuun, Allahu akbar!