Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on tänään Suomessa. Tiedotusvälineissä ei kuitenkaan mainita sanallakaan maassamme asuvaa 60. 000 hengen venäläisvähemmistöä, eikä Lavrov tapaa heidän edustajiaan.

Facistinen hesari ( turvapaikkaseksin papitar Marjaana Toiviainen, toim. huom. ) kertoi 10. 000 pakolaisen maksavan Suomelle 100 miljoonaa euroa vuodessa ja joka vuosi aina maailman tappiin asti.

Paljonko sitten maksaa Suomelle 60. 000 Venäjän venäläistä? Korkean työllisyysasteen, heidän hyvän koulutuksensa ja vähäisten sosiaalimenojen perusteella sen voisi arvella olevan jotain 300- 600 miljoonaa euroa. Mutta se on kaikki plussaa, hyvät ihmiset, sen verran puhdasta rahaa venäläiset maksavat Suomen yhteiskunnalle.

Venäläiset Suomessa pitävät yllä korostetun matalaa profiilia.

Me emme halua mitään erikoisetuuksia, meille Suomi riittää sellaisena kuin se on, sen takia me olemme tänne tulleet. Näin lausui venäläisvähemmistöä edustanut nainen jossain mamu- keskustelussa ja se syöpyi iäksi tajuntaani.

Sen sijaan A- Talkissa muslimeja edustanut Pia Jardi syytti Suomen kansaa ja valtiota siitä, että muslimien erityisetuuksia toteutetaan aina vain joillain projekteilla. Hänen mielestään niitä varten pitäisi olla asetuksia ja lakeja, jotka lohkoisivat säännöllisesti valtion budjetista miljoonia ja miljoonia muslimien erilaisiin viihdetoimintoihin. Syrjäytymisen estoa; nuoret miehet eivät radikalisoidu, jos heillä on koko ajan jotain hauskaa tekemistä.