Tässä Arno Kotron erittäin hyvä kirjoitus tasa- arvoisesta asepalveluksesta. Siinä on tuotu esiin kaikki mahdolliset mielipiteet ja epäkohdat.

Kyllä, sanat ”tasa-arvo” ja ”yhdenvertaisuus” saadaan inttikeskusteluunkin mukaan, kunhan pidetään huoli, että ne eivät koske miehiä.

Suomessa naiset saivat yhteistuvat, joten #metoo on läsnä myös armeijassa ja jokaisesta väärästä sanasta miehet joutuvat roviolle. Tähän asti on ollut aivan luonnollista, että miehet ja naiset puhuvat eri asioista, mutta pian on sekin loppu ja naiset päättävät kaikkialla mistä puhutaan.

Pojat ovat naisten valvonnassa päiväkodissa, kouluissa ja lehdistö, sekä Yle ovat lähes täysin #metoo naisten hallinnassa.

Naiset haluavat myös kutsunnat kaikille, mutta taas tietysti ilman mitään pakollista naisille. Sitten järjestetään kalliit kutsunnat ja lääkärintarkastukset myös kymmenille tuhansille naisille, joista vain 3.2% saapuu edes paikalle. Sitä kallista leikkiä jatketaan aina maailman tappiin, koska kysymys on naisten tasa- arvosta ja naisten yhdenvertaisuudesta.

Suomen naiset haluavat nämä vapaaehtoiset asepalvelukset ja kutsunnat vain sen takia, että he voivat maailmalla kehua ”minullakin on kutsunnat ja intti ensi vuonna”. Israelin naisiin verrattuna nämä suomalaiset feministit näyttävät jonkinlaisilta vajakeilta.

Israel on patriarkaalinen juutalaisvaltio, mutta siellä naiset ovat sisäistäneet tasa- arvon molempia sukupuolia koskevaksi. Golda Meir oli maailman kolmas naispääministeri ja vieläpä koko ajan olemassaolonsa puolesta sotivassa Israelissa.

Israelissa asepalvelus on pakollinen sekä miehille että naisille. Miesten palvelus kestää kolme ja naisten kaksi vuotta. Israelin parlamentti äänesti vuonna 2000 tasavertaisuuslain, joka pakotti armeijan ja turvallisuuspalveluiden hyväksymään naiset mihin tehtävään hyvänsä, jos pätevää syytä eväämiseen ei ole.