Lapin sodan riehuessa Tornionjokilaaksossa Ruotsin viranomaisilla oli selkeät ohjeet: vain lapset ja naiset päästettiin joen yli, 16- 65 vuotiailla miehillä ei ollut mitään asiaa rajan yli. Olen kotoisin tuolta alueelta ja lapsena kuulin lukemattomia kertomuksia asiasta. Olen lisäksi nähnyt ruotsalaisten joen yli kuvaamia filmejä, joissa koko Suomen puoli palaa tulimerenä ja keskenään sotivat suomalaiset ja saksalaiset sotilaat jahtaavat toisiaan.

Näin ollen Kreikan rajoilla nyt riehuvista pakolaisista ne 80% nuoria miehiä saakoon saman inhimillisen kohtelun kuin kantakirjasuomalaiset miehet saivat aikoinaan. Sitähän nyt vaaditaankin!

Irakin sota loppui jo kauan sitten, mutta yhä sieltä lappaa nuoria miehiä Suomeen. Heitä ajaa se mahdollinen turvapaikka- Miljoona ja kielteisten päätösten jälkeenkin he saavat 3. 000- 5. 000 euron paluurahan. Irakilaisen kahden vuoden palkka, jollainen rahapalkkio voisi kelvata myös kymmenilletuhansille suomalaisille syrjäytyneille nuorille miehille koulun suorittamisesta.

Suomen sisäministeri Maria Ohisalo itki irakilaisen majurin kauhistuttavaa kohtaloa, koska tämä kymmeniä vuosia Saddam Husseinin armeijassa palvellut ja vapaaehtoisesti palannut mies tapettiin kotimaassaan. Tai näin väitetään. Vuonna 2015 Irakista Suomeen saapuneet pakolaiset ovat tappaneet jo kymmenkunta viatonta Suomessa, mutta heitä Ohisalo ei edes mainitse.

Syyriassa sotaa käydään enää pienellä alueella Turkin rajalla. Olen nähnyt netissä monia videoita, joissa syyrialaiset naiset vaativat Eurooppaa heittämään ulos täällä notkuvat syyrialaiset miehet. Näiden luikkien paettua maan väestöstä jopa 70% on naisia ja nyt jälleenrakennuksen aikana tarvittaisiin sitä miesvoimaa.

Mahdollisesti sotimiseen ja tappamiseen osallistunut syyrialainen mies voi palatessaan valehdella nimensä ja historiansa samalla tavalla kuin hän täällä valehtelee nimensä ja historiansa. Vainoa pelkäävä sunnimuslimi taas kääntyköön šiiamuslimiksi; sen luulisi käyvän notkeammin kuin kääntyä Suomessa kristityksi tai homoksi!

Isisin valtava armeija katosi jonnekin, vain muutamia tuhansia on vankeina alueella. Todennäköisesti heitä on tuhansia noissa Turkista Eurooppaan yrittävissä pakolaisissa. Migri ja Suomen poliisi löytävät heidät samalla tavalla kuin he löysivät Turun terroristin: seuraamalla maassa makaavien kuolleiden ja loukkaantuneiden verivanoja. Suomessa on hyvä poliisi, mutta se on koulutettu ja sillä on resurssit vain pohjoismaisessa sopimusyhteiskunnassa kasvaneiden kilttien suomalaisten kaitsemiseen.

Euroopalla on nyt oikea ote, kun vuoden 2015 katastrofin ei anneta toistua. Otettaisiin nyt kolme miljoonaa ja ensi vuonna tulossa on kuusi miljoonaa! Turkin koraanipiru Erdoganille pitää lyödä luu kurkkuun: otat nyt sen tarjotun miljardin, tai saat 30 % lisätullin kaikille turkkilaisille tuotteille EU: ssa.

Eikä tuo otsikko sovi Kreikan tilanteeseen. Tulipalosodat ovat jo loppu, eikä naisia ja lapsia muutenkaan vainota. "Orpolasten" ja "leskien" päästyä Eurooppaan löytyvät nopeasti myös ne partaukot ja heidät pitää sitten nopeasti kuljettaa tänne. Lisäksi tulevat ne kolme muuta vaimoa, 10 muuta lasta ja 10 "ottolasta". Kuten somalien kanssa tapahtui ja tapahtuu ilmeisesti vieläkin. Sitten köllötellään tukevasti "kannustinloukussa" monta sukupolvea eteenpäin.