Patalaiskat ja saamattomat Kelan virkailijat antavat muslimitaustaisille "pakolaisille" anteeksi jopa 36. 000 euron huijaukset, mutta kantakirjasuomalaisille köyhille kyyti on sitäkin kylmempää. Lukekaa tämä Pauli Vahteran kirjoitus ja näette miten mätä Suomen julkinen sektori on (Kela, TE- toimistot. sosiaalitoimistot). Samanlaisia juttuja on vuodessa varmasti satoja, joten huijaukset ovat kymmeniä miljoonia.

Suomen Herrasväki on nyt tutkimuksissaan saanut selville asian, josta minäkin olen kirjoitellut jo 16 vuotta.

Jo pelko etuuksien maksukatkoista saattaa estää ottamasta työkeikkoja, vaikka ne olisivat taloudellisesti kannattavia. Kun on pienet tulot, niin ihmiset pelkäävät että talous menee sekaisin, jos ei tiedä milloin seuraava maksuerä on tulossa, Sosten erityisasiantuntija Anna Järvinen arvioi.

Hämmästyttävä havainto; eikö ihminen tosiaan pärjää syömättä sitä reilun puolen vuoden aikaa, kun Kela ja TE- keskukset makaavat hakemusten ja valitusten päällä!

Olen itse ehdottanut kaikkien korvausten maksamista vanhoilla tiedoilla, kunnes uusi päätös on valmis ja sitten mahdollisesti pidemmällä aikavälillä tasataan maksut. Se ei kuitenkaan onnistu koskaan, sillä ylimielisten naisten julkinen sektori hallitsee Suomea ja meidän on vain nöyrästi palveltava sitä.

Asia oli kuitenkin päätetty jättää oikaisematta, sillä oikaisu olisi koitunut miehen vahingoksi, sanoo Kelan asiantuntija (olisko nainen?) tuossa libanonilaisen miehen 48. 000 euron huijauksessa, josta miehen pitää maksaa takaisin ainoastaan 12. 000 euroa. Miten maksat sossun rahoista, nauraa tähän Husu al- Kelakin!

Näihin asioihin ei saada mitään muutosta, joten suomalaisten on opittava samalla tavalla huijaamaan ja väärentämään. Minä olin kerran kolme kuukautta ilman työttömyyskorvauksia, koska TE- keskuksen mukaan lomautustodistuksessa (6- vuotinen työ) työn alkamis- ja loppumispäivämäärät eivät saaneet olla eri paperilla. Tilitoimisto ei uskonut mitään noin mieletöntä.

Lopuksi minä väärensin sen "oikean" todistuksen ja tein saman vielä monta kertaa myöhemminkin, jos oli jotain epäselvää.

Seuraavaksi ohjeita työnantajalle, joka tosiaan tarvitsee työvoimaa.

-Antakaa AINA lopettavalle työntekijälle sellainen työtodistus, joka oikeuttaa työttömyyspäivärahaan, oli lopettamisen syy mikä tahansa. Silloin saatte tämän henkilön tarvittaessa takaisin ja sanan nopeasti levittyä tulee myös uusia hakijoita.

-Sopikaa uuden työntekijän kanssa, että hän ilmoittaa TE- keskukseen työn alkamisesta vasta viikko, pari alkamisen jälkeen. Näin hän voi nähdä työn olevan sitä sovittua, hän saa viikon, parin työttömyyspäivärahat bonuksena ja alkuajan palkka maksetaan sitten pimeänä tai urakkana myöhemmin.

Näin me vanhan liiton miehet olemme tehneet jo pitkään rakennus- ja muillakin aloilla, missä pitää tosiaan saada joka päivä jotain näkyväistä aikaan. Eikä vain julkisen sektorin tapaan odotella pitkiä lomia, saikutella ja selata päivät Facebookia, Tinderiä ja kaikkea muuta naisten ajankuluksi keksittyä roskaa!