Minulla ei tietenkään ole mitään ehdotuksia tuon rajan suhteen, mutta monilla muilla näyttää olevan sitäkin enemmän.

Suomen kokoisessa El Salvadorissa tehtiin vuodessa jotain 15. 000 murhaa, ennen kuin kovaotteinen uusi presidentti pisti kaikki jengiläiset vankilaan. Näillä oli jengien tunnukset tatuoituina vartaloonsa, joten helppo juttu sinänsä. Mitäpä Suomessa tehtäisiin, jos vaikka Cannonballin liiveihin sonnustautuneet miehet tekisivät 15. 000 murhaa vuodessa!

Noh, yhtä pahasta rikollisuudesta kärsivässä Ecuadorissa ammuttiin juuri presidenttiehdokas, joka oli luvannut tehdä saman.

Selasin noiden kahden tapauksen uutisia ja Salvadorin tapauksessa puhuttiin ihmisoikeusloukkauksista, mutta Ecuadorin murhassa ei edes mainittu jengiläisiä. Demokratia on siis vain kuin korkealta rantakalliolta vastatuuleen kustu oman etunimen ensimmäinen kirjain!

Sanna Marinin hallituksen alkuaikoina kaikki lehdet olivat täynnä Suomessa roihuavaa naisvihaa ja jopa entinen presidentti Tarja Halonen kiekui ylimmäisenä. Vaikka sen hallituksen politiikkaa arvosteltiin vain ihan normaalilla tavalla.

Nyt Orpon hallituksessa on vielä enemmän naisia, eikä se ole vielä aloittanutkaan politiikan tekemistä, mutta silti jopa Riikka Purran kuva mattopyykiltä on rasistinen hyökkäys Suomen kansaa vastaan! Ainakin vauvanposkisen tutkijan mukaan!

Onneksi meillä on kuitenkin jo valmiina laki, joka kieltää Koraanin polttamisen. Ettei sen takia tarvitse pelätä islamilaista terrorismia ja poliisi kulje kaduilla konepistoolien kanssa, kuten Ruotsissa nyt.

Mikään ei kuitenkaan riitä! Ruotsin 30 (kaikkiaan 31) moskeijaa ilmoitti, että kaikenlainen islamin tunnusten tai arvojen häpäisy pitää kriminalisoida. Samaan aikaan niissä moskeijoissa kuitenkin saarnataan pakanoiden, vääräuskoisten ja varsinkin juutalaisten tappamisesta.

Nyt Ylellä Suomen muslimit vaativatKonkreettinen teko on islamofobiaan puuttuminen. Siis sen kriminalisointi ja kaikenlaisesta arvostelusta rankaiseminen!

Naurettavaa ja vaarallista: Päivi Räsänen on nyt jo neljättä vuotta oikeudessa (hovi) muutamasta Raamatun siteerauksesta ja nämä muslimit kehtaavat vielä vaatia jotain tuollaista. Räsäsen syyteasteikon mukaan kaikki Suomen moskeijat olisi pitänyt sulkea jo ajat sitten ja imaamit kannettu neljästä raajasta lentokoneeseen. 

Tänäkin syksynä monien koulujen terveystarkastuksissa huomataan joidenkin muslimityttöjen sukuelimet julmasti silvotun kesän aikana, jotkut eivät palaa enää kesälomiltaan kouluun ja päiväkodeissa muslimivanhemmat vaativat hoitajia näyttämään videota pikkutyttönsä juoksusta tiukasti huivipäisenä tavallisten lasten joukossa. Kukapa opettaja/lääkäri/hoitaja tuollaiseen uskaltaa omalla nimellään puuttua, kun kalifaatti rynnistää päälle kaikissa lehdissä ja varsinkin Ylellä joka päivä.

Pitää vain muistaa ne konepistooleja kantavat poliisit Ruotsin kaduilla ja opetella sanomaan: Täällä on ihan turvallista asua, kunhan muistaa ettei mene ulos illalla kello 20. 00 jälkeen.

 

swedens-slide.jpg

Tässäkö on se kansainvälinen maakuva, joka houkuttelee tänne yrityksiä ja huippuosaajia!