Hesariin kolumneja kirjoittava Yrjö Rautio antaa kammottavan kuvan vasta perustetusta Silakkaliikkeestä. Ennen tämä mies vainosi ja tuomitsi ammatikseen kaikkia ”neuvostovastaisia”, eikä hän ole varmaan koskaan tuominnut Stalinin tekemää miljoonien ihmisten joukkomurhaa.

Wkipedia: Rautio esittää lyhyistä kommenteista koostuvia lausahduksia, mitkä hän sisällyttää poliittisiin kolumneihinsa "heittolaukauksina". Tuo viimeinen on ilmeisesti Raution oma ilmaisu ja siitä tulee heti mieleen Katynin metsä ja 20. 000 puolalaisen upseerin ja intellektuellin teloitukset.

Raivokas sivistymättömyys, mielipuolinen mölinä, näitä ilmaisuja Rautio käyttää kuvaillessaan suoraan perussuomalaisia. Tällä hetkellä perussuomalaisia kannattaa noin 600. 000 suomalaista: työläisiä, maanviljelijöitä, sairaanhoitajia, opettajia, maistereita, insinöörejä, pappeja, lääkäreitä, dosentteja, Cambridgen tohtoreita, etc.

Minä olen äänestänyt jo monta kertaa perussuomalaisia ja aion äänestää jatkossakin, joten  Raution mukaan olen natsi, fasisti ja antisemitisti. Siihen ei auta tippaakaan se, että aikoinaan halusin välttämättä antaa ja annoinkin pojalleni nimen erään juutalaisia pelastaneen miehen mukaan ja kunniaksi.

Maailmalla on jo yleisesti kielletty neekeri- sanan käyttö puhuttaessa mustaihoisista. Sen sijaan Hitlerin pahimpia joukkomurhaajia kuvaavat natsi ja fasisti ovat päivittäisessä käytössä Suomessa, vaikka ne ovat neekeri- sanaa tuhat kertaa loukkaavampia.

Ja nyt tämä kiihtynyt natsittelun vyöry johtuu pelkästään näistä al- Holin naisista. Kaikissa EU- maissa on virallisesti ilmoitettu, ettei näitä Isiksen ydinjoukkoon kuuluneita naisia haeta pois ja monet maat ovat ottaneet heiltä pois kansalaisuuden. Suomi seuraa yleensä sairaalloisesti EU: n oikeusvaltioperiaatteita, mutta nyt näitä al- Holin naisia oltiin hakemassa ”kotiin” kuninkaallisille tarkoitetuilla suihkukoneilla. Suunnitelmaa oltiin jo toteuttamassa, mutta sen paljastuminen pysäytti sen.

Jotkut hörhöt olivat käynyt lentokentällä valokuvaamassa noita kahta Suomeen tuotua orpolasta ja siitä puhutaan nyt "jahtaamisena", aivan kuin nuo hörhöt olisivat yrittäneet tappaa nuo lapset. Minäkin kirjoitin pari postausta aiemmin tuon orpolasten tuonnin olevan erittäin hyvä asia. Mutta kun ne naiset pitää tuoda myös, siitä on kysymys!

Seuraavaksi nämä rautiot tuomitsevat varmasti Iranin vallankumouskaartin komentaja  Qassim Suleimanin tapon, vaikka tämä oli Osama bin Ladenin tasoinen terroristi. Tämä mies perusti ja aseisti Libanonin Hizbollahin, käynnisti Jemenin sisällissodan, perusti Irakin Hizbollahin ja oli tuonut Irakiin jo 30. 000 iranilaista sotilasta ja asiantuntijaa.

Hänen käskystään irakilaiset poliisit ja sotilaat vedettiin pois suojaamasta USA: n suurlähetystöä, joka oli tarkoitus vallata samalla tapaa kuin Teheranissa aikoinaan. Tuo terroristi järjesti hyökkäyksen saudien öljykentälle ja hänen joukkonsa ovat jo ampuneet raketteja Syyriasta Israeliin. Iran on jo pitkän aikaa yrittänyt rakentaa lennokki- ja ohjustukikohtia Syyriaan, mutta Israel on tuhonnut ne.

Tässä kiinalaisten uskomattoman hieno ja kaunis droonien valonäytös, jolla he korvasivat uudenvuoden ilotulituksen Shanghaissa. Kuvitelkaa roisto Qassim Suleimanin haltuun tuollainen määrä drooneja, jotka olisi kaikki varustettu parin kilon räjähteellä ja lähetetty Israeliin. Sitähän se peto suunnitteli ja siihen heillä oli kyky, mutta ei kun hyvää yötä vaan Qassim- roisto!