Olipas tosiaan ihmeellinen tuo Ylen juttu somalimiehestä, joka on jo seitsemän vuotta tehtaillut erilaisia turvapaikkahakemuksia ja nyt on jo viides tarina sisällä. Samat Migrin virkailijat, samat tulkit ja samat asianajajat kuuntelevat vakavina täyttä paskapuhetta, jota tulkki vääntää sellaiseen muotoon, jolla yleensä lohkeaa kalustettu asunto ja ilmainen loppuelämä.

Pelkästään vuoden 2015 pakolaiset ovat varmasti jo TURHILLA hakemuksillaan (4-11/lärvi) aiheuttaneet suuremmat kustannukset Suomelle kuin mitä Länsimetro maksoi. Vokin kustannukset ja Migrin palvelusväki, sosiaalituki, tulkit, asianajat, etc. Ensin pakolainen on sunnimuslimien vainoama šiiamuslimi, mutta jo seuraavalla kerralla hän voi olla kristitty homo.

Tai jopa eri maasta kotoisin, kuten se Turussa valitushärdelliä pyörittävä irakilainen, joka ensin haki vuosia turvapaikkaa syyrialaisena ja sitten aloitti saman ruljanssin irakilaisena. Australiassa pakolaisen pitää ensimmäisen hylätyn päätöksen jälkeen hakea valituslupaa, mutta ei hän tietenkään voi sitä valitusta tehdä täysin uusilla tiedoilla.

Onneksi saimme nuo Ukrainan pakolaiset, jotka näyttävä millaisia ovat oikeat ja rehelliset sotapakolaiset. Heitä ei kuitenkaan missään tapauksessa saa sijoittaa samaan vastaanottokeskukseen näiden paperinsa repineiden turvapaikkaturistien kanssa. Ukrainan naiset ja tytöt eivät ole missään pahemmassa vaarassa, kuin muslimimiesten lauman keskellä ja ilman lukittuja huoneita.

Suomesta löytyy äkkiä rahat niille tarvittaville vanhusten- ja sairaanhoitajille, kun Yleltä ja Migriltä rapsaistaan pois muutama sata miljoonaa kummaltakin. Tyttöhallitus tenhottaa nyt jonkun pikakäännytyksen kanssa, mutta senkin toteutus ja järjestäminen on taas määrätty vuoden päähän ja siis seuraavalle hallitukselle. Kuten kaikki muutkin heppatyttöjen pikkuiset, mutta kalliit päätökset.

Ruotsi on jo jakanut rahaa kuluttajille sähkön korkean hinnan vuoksi ja nyt se alentaa polttoaineiden veroja ja jakaa suoraa rahaa haja- asutusalueiden autoilijoille. Siellä tiedetään miten yhteiskunta pyörii! Meillä pissishallitus vain kirkuu: Ei rahaa Espoon rikkaille autoilijoille! Kepun Saarikko sai sen sotensa ja nyt hän suostuu kaikkiin sen kanalauman muihin vaatimuksiin.