Ruotsissa on kaksi kertaa enemmän asukkaita kuin Suomessa, mutta Ruotsissa poliiseja on 20. 000 ja Suomessa 7200. Lisäksi Ruotsissa kaikki valtapuolueet vaativat jo ennen Tukholman iskua 5. 000 poliisia lisää. 

Yle uutisoi Trumpin ääri- islamilaisista maista ( 6 ) tuleville antaman maahantulokiellon vähentävän turismia. Pariisin iskujen jälkeen pelkästään Pariisista katosi 30. 000 työpaikkaa, siihen päälle sitten Nizzan ja muun Ranskan menetykset. Niistä yle ei ole uutisoinut.

Partalapsipakolaisten maahanmuutto siis työllistää poliisia ja kotoutusteollisuutta, mutta tappiot muualla ovat satakertaiset.

Muutama vuosi sitten kuuntelin radiosta ohjelmaa, jossa joku naistutkija kertoi tekemästään  raiskausrikostutkimuksesta.

- Suurimmassa riskiryhmässä ovat muslimimiehet, lausui tuo sivistynyt nainen. 
- Mitä helvettiä, raiskataanko Suomessa muslimimiehiä, kirosin minä loogisessa mielessäni.

Ei tietenkään, mutta tutkijan suvaitsevaisella kielellä muslimimiehet ovat suurimmassa vaarassa ajautua raiskaamaan naisia.

Aikoinaan vaadittiin tätä Marco Casagrandea Haagin sotarikostuomioistuimeen hänen kirjansa Mostarin tiellä johdosta. Kirjan lukeneena kannatin ajatusta.

Mutta myös samoihin aikoihin ylen toimittaja, somali Wali Hashi teki nyyhkyohjelman, jossa terroristijärjestö Al- Shabaabiin lähtenyt ja vangiksi joutunut Suomen somali pitäisi hakea takaisin Suomeen. Ja tietysti perustaa oikein 10 hengen paapomisryhmä miestä varten, jotta roikale jaksaa kirjaimellisesti oleskella Suomessa koko elämänsä loppuun asti.

Toivottavasti tuo Tukholman tapaus herätti ruotsalaiset ja he rupeavat suhtautumaan järjellä maahan palaavia Isis- taistelijoita ja maahan jääviä kymmeniätuhansia kielteisen päätöksen saaneita kohtaan. Sama voisi tapahtua sitten Suomessakin ja loppuisivat myös kaikenlaiset höpinät suurmoskeijasta.

Lisäys: Tukholman terroristin ensimmäinen uhri oli belgialainen 31- vuotias nainen, 1.5 vuotiaan lapsen äiti. Psykologi, joka työskenteli enimmäkseen turvapaikanhakijoiden kanssa. Silleen.