Hesarin toimittaja Tommi Nieminen kirjoittaa harvinaisen härskiä ja valheellista tekstiä artikkelissaan Vapaamatkustajia Vaalimaan rajalla. Hän syyttää Venäjältä halpaa bensiiniä hakevia itäsuomalaisia itsekkäiksi ja Venäjän boikotin rikkojiksi.

Saman skaalan mukaan Helsingissä tai pk- seudulla asuva Tommi Nieminen ei ole vain vapaamatkustaja, vaan hänen kätensä ovat kyynärpäitä myöten ukrainalaisten veressä.

Tommi Nieminen on viherpiiperö, joka on Hesarin naisten seurassa oppinut ajattelemaan kuin Kallion kuplassa elävä nainen.

Helsingin seudulla kuukausilippu maksaa 30- 100 euroa ja sillä saa ajaa rajattomasti metrolla, ratikoilla, junilla ja busseilla. Niitä kulkee muutaman minuutin välein joka suuntaan ja takaisin.

Itä- Suomessa ja muualla maaseudulla ei ole julkista liikennettä ja ihmisiltä kuluu pakollisiin työ-, kauppa- ja muihin menoihin jo viikossa enemmän kuin Tommi Niemisellä kuukaudessa. Maaseudulla asuva joutuu maksamaan helposti 300 - 500 euroa kuukaudessa pelkästään ihan pakollisista kulkemisistaan.

Helsingin vihreiden Heikki Hiilamon mukaan bensiinin hinnannousu on melkein parasta, mitä on tapahtunut. Tyttöhallitus ei ole mitenkään korvannut sitä kansalaisille, kuten kaikkialla muualla maailmassa, vaan päinvastoin nostanut veroja. Vaikka polttoaineiden hintojen nousu on tuonut valtiolle ainakin satojen, jopa miljardin lisätulot.

Sen sijaan tyttöhallitus on maksanut 300 miljoonaa tukea kaupunkien joukkoliikenteelle ja siitäkin Helsinki ahmaisi 170 miljoonaa.

Tommi Niemisen asunto ja vedet lämpiävät venäläisellä kivihiilellä ja hänen käyttämänsä sähkö tehdään Putinin verisellä kivihiilellä. Kaikki Hesarin lasitalossa toimii Putinin verisellä kivihiilellä.

Aivan oikein, Helsingin sähköyhtiö Helen ilmoitti lopettavansa venäläisen kivihiilen käytön. Siitä olisi kuitenkin seurannut sopimusrikkomus ja aivan KAUHISTUTTAVIA KUSTANNUKSIA helsinkiläisille. Näin ollen sähköyhtiö Helenille tulee venäläistä kivihiiltä kuljettavia laivoja ainakin 10. 08. 2022 asti ja Tommi Nieminen saa nauttia Putinin verisen kivihiilen sähköstä ja lämmöstä  ainakin vielä vuoden loppuun asti.

Todennäköisesti Helsingin sähköyhtiö Helen tilaa nyt vielä muutaman ylimääräisen lastin Putinin kivihiiltä ja vetoaa ”toimitusvaikeuksiin muualta”.

Tommi Nieminen ei ole vapaamatkustaja, vaan hän osallistuu välillisesti ukrainalaisten kansanmurhaan.

ukr.jpg