En kenties ole samaa mieltä kanssasi, mutta puolustan vaikka hengelläni sinun oikeuttasi sanoa oma mielipiteesi, totesi Voltaire. Tämä on kaikille kirjailijoille, toimittajille ja vapaille ihmisille pyhä lausahdus.

Ylen toimittaja Sanna Ukkola on asiasta täysin eri mieltä ja haluaa kieltää muiltakin tuollaisen vapauden.

Miksi lukuisat suomalaiset lukevat näiden huutojen digitaalisia vastineita ymmärtämättä, kenen pussiin he pelaavat? Näin kirjoittaa Sanna Ukkola Venäjää tai venäläisiä edes jollain tavoin ymmärtävistä kirjoittajista ja kirjoituksista. Kaikki ne ovat Venäjän trolleja ja saatanallisia säkeitä.

Miten sitten nämä Israelin tekemät palestiinalaisten pikateloitukset, miten ne saadaan loppumaan, vouhotti Ukkola jossain aamu- tv lähetyksessä ja minulta meni kahvit väärään kurkkuun. En ollut kuullutkaan moisista.

Se selvisi kuitenkin ohjelmasta. Palestiinalainen terroristi hyökkää puukon tai kirveen kanssa israelilaisen siviilin tai sotilaan kimppuun ja israelilainen siviili tai sotilas ampuu terroristin kuoliaaksi. Näillä terroristeillahan on yleensä myös räjähdevyöt, joten kyllä itsekin pyrkisin nitistämään hyökkääjän.

Gazaa halitseva terroristijärjestö Hamas (YK, EU etc) oli kuitenkin julistanut hyökkäävät terroristit uhreiksi ja lanseerannut tämän Israelin pikateloitusuutisen. Ja Sanna Ukkola rupesi levittämään tätä terroristijärjestön lausuntoa lopullisena totuutena. Sanna Ukkola on pahempi kuin Venäjän putinilainen valtamedia milloinkaan.

Ylessä on monia tasapuolisia asiaohjelmia. Ruben Stiller Pressiklubissa ja tämä uusi Perjantai ruotivat asioita kunnolla ja kaikille osapuolille ja näkemyksille annetaan puheenvuoro. Samoin kuin YleLeaks irvistelee vähän joka suuntaan.

Kannattaa muuten lukea kokonaan Iltalehden 24.2. julkaisema iranilaisen kristityn kertomus pakomatkastaan Suomeen. Kristittyjen pakolaisten mereen heittely taitaa olla varsin yleistä muslimeille, sen takia näistä vain harvat pääsevät turvapaikkaa hakemaan.

Sanna Ukkola tietysti kieltäisi sen lukemisen ja karkoittaisi tuon muslimista kristityksi kääntyneen nuoren miehen. Ristiretkeläisten trolli, vastajihadisti, kauheeta, rajansa se on uskonvapaudellakin!