Sitten hänelle annetaan uudet vaatteet, hieno vaihdepolkupyörä, kännykkä, perheeseen ostetaan tietokone, televisio, sohvat, kirjahyllyt ja nykyään jo autonkin ostaa sosiaalitoimisto tietyille pakolaisille. Tuollaista tietoa paljastuu Pauli Vahteran blogista.

Sossun ostamat muutaman tonnin autot eivät kuitenkaan ole mitään, kun ruvetaan oikein tosissaan huumeita myymään ja palkkamurhia tekemään. Joulupäivänä ammutun Mehdi Sachitin kotoa löytyi kultaa miljoonien kruunujen arvosta sekä käteistä useita satoja tuhansia kruunuja. 

Mies kuului yli 10 murhaa tehneeseen Dödspatrull: iin (kuolemanpartio), joka teki palkkamurhia kaikille huumejengeille, mutta silti tämä uskalsi säilyttää tuollaista omaisuutta virallisessa kotiosoitteessaan. Kertoo jo paljon Ruotsin poliisin tehokkuudesta ja valtuuksista.

Parin viime vuoden aikana Ruotsissa on paljastettu kaksi isoa rikollisjengiä, joista lähti kymmeniä miehiä istumaan elinkautista ja muita kovia vankeustuomioita. Jopa pääministeri Löfven kehuskeli asialla, vaikka toisen jengeistä paljasti Ranskan poliisi ja toisen Yhdysvaltain FBI.

Ruotsin huumejengit ovat muuten levinneet jo moniin Norjan kaupunkeihin. Pian joku rohkea komisario kertoo niiden levinneen myös Suomeen, jolloin jari taposet ja toimittajat "hämmästyivät kerrassaan".

dumle_guld_650-arlima_mw650.jpg

Meillähän nuo jengiytymiset aiotaan estää jo muualla satoja kertoja kokeilluilla konsteilla: Lisää rahaa taskuun ja lisää kotouttamisleikkejä (sohvalla makuuttamista).

Ruotsissa on jo pitkään ollut islamilaisia kouluja, joiden lakkauttamista on nyt alettu vaatia. Ne ovat saaneet saman määrän rahaa oppilasta kohden kuin muutkin koulut, mutta ne eivät ole noudattaneet mitään virallisia opetussuunnitelmia. Tyttöjä on sorrettu ja niitä rahoja on käytetty kaikkeen mahdolliseen luksuselämään ja matkusteluun.

Noissa kouluissa on kuitenkin tähän asti opetettu ruotsiksi. Nyt jotkut tutkija neropatit ehdottavat perustettavan arabian ja ilmeisesti somalinkielisiä kouluja, koska nämä kielitaidottomat lapset oppisivat paremmin omalla äidinkielellään. Ruotsissa kun on jo kymmeniä lähiöitä (kalifaatteja), joissa 80- 100% asukkaista on maahanmuuttajia, eikä siellä ruotsin kieltä edes tarvita.

Syksyn aikana olen usein nähnyt Ukrainan pakolaisia, jotka Googlen kääntäjän avulla etsivät tietoa tavaroista ja palveluista. Olen itsekin neuvonut heitä: viimeksi pari päivää sitten kolme ukrainalaista  naista näytti minulle kännykästä tiettyä sanaa ja minä sitten muutamalla venäjän sanalla ja kartan piirtämällä opastin heidät oikeaan paikkaan. Jo ensi kesänä näemme varmasti näiden Ukrainan naisten saavuttaneen 60-70% työllisyysasteen, kun taas somalit, arabit ja afgaanit (miehet, naisethan eivät töitä edes hae) loikoilevat edelleen Kannustinloukussa sillä 10- 25% työllisyysasteellaan.