Ylellä on jälleen monikulttuurisuuden korkea veisu, jossa monet asiat herättävät kysymyksiä. Lahdessa on kouluihin sovittelijaksi palkattu irakilainen Salwan Ghazi, jonka työhön kuuluu myös estää jengiytymistä.

Kuin ohimennen Ghazi mainitsee Suomessa oloaikanaan "osallistuneensa" jo muutamaan pahoinpitelyyn, mutta ei "syyllistyneensä". Hän on siis ollut mukana "tappeluissa" (HS, Yle), joissa 2- 6 muslimimiestä hakkaa suomalaisnuorta (ryöstää?). Palkattiinko Ghazi nuorisotyöhön nimenomaan hänen rikoskierteensä katkaisemiseksi, kuten on tehty usein ainakin Helsingissä!

Ghazi ilmeisesti esiintyy sovittelijana nimenomaan suomalaislasten ja muslimilasten keskinäisissä kahinoissa ja sehän on sitä sharia- lakia kauneimmilllaan. Näissä tilanteissa syyllinen on määrätty jo Koraanissa ja Kairon julistuksessa, jotka antavat ihmisoikeudet vain muslimeille. "Ja ei kun kantasuomalainen koulua vaihtamaan!"

Ghazi estää jengiytymistä ja Ruotsissahan on jo todettu nuorisotiloihin palkattujen maahanmuuttajien tekevän niistä jengien oleskelutiloja. Kuten Borkyrkassa suljettiin kahdeksan nuorisotilaa, koska luotiliiveihin pukeutuneet jengit heiluivat niissä aseiden kanssa huumeita myymässä.

Yle ja Hesari eivät koskaan haastattele Suomessa menestyneitä virolaisia ja venäläisiä (150. 000), jotka olisi palkattu leikkityöhön monikulttuurisuuden korkeaa veisua laulamaan. Koska heitä ei ole ja samalla tavalla Ukrainan pakolaiset vaiennetaan, kuten jo Migri on kohdellut heitä kuin Turkki armenialaisia.

Ensimmäisiä rahojaan nämä naiset ja lapset saivat odottaa kuukausia, kun taas itärajan yli tullut marokkolainen kehui lehdessä saaneensa rahaa jo ensimmäisenä päivänä. Kuten myös Oulussa Ukrainan pakolaiset häädettiin lumihankeen ja pakkaseen tavaroineen, kun partaukkoa rupesi tulemaan itärajan yli.

Södertäljessä jopa kolme pankkiin palkattua maahanmuuttajaa (Syyria) myönsi lahjuksilla ilman mitään takuita miljoonien lainoja maanmiehilleen. Siellä koko kaupunki on kuitenkin jo kalifaatin hallussa, joten oikeus katsoi työpaikan antamien potkujen olevan riittävä rangaistus.

Tästä voi hyvinkin päätellä miten Monihelin toiminnanjohtaja Abdirahim Hussein jakaa verorahoja mamuille. Pitkän rikos- valehtelu- ja huijaushistorian omaava mies tietää kyllä jo miten myönnetään rahaa kaverien ja sukulaisten valejärjestöille ilman kiinnijäämisen pelkoa.

Otetaan tähän loppuun vielä esimerkki Britanniasta, jossa kansalaisaktivistit pelastavat kongolaisen Anicet Mayelan karkotukselta ja kauhealta kuolemalta. Mayela istui jo lentokoneessa kädet ja jalat sidottuina, mutta lentoemännät vastustivat karkotusta ja hän sai jäädä. Kuvasta huomaatte, kuinka Mayela oli itsekin aktiivinen pakolaisten puolesta.

Maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, julistaa hän ja siten voimme todeta Salwan Ghazin ja Abdirahim Husseinin olleen niitä yksittäistapauksia, jotka on nyt kuitenkin armahdettu ja nostettu pylvään nokkaan.

kongo.jpg

Britanniaan jäätyään 40- vuotias Anicet Mayela raiskasi kuitenkin melko pian 15- vuotiaan tytön ja sai heti elinkautisen. Kyseessä on täytynyt olla erityisen julma ja pitkäkestoinen teko, koska heti tuli elinkautinen. Miten lienee tuollaisten jälkeen tyttöjen ja naisten liikkuminen: vain päivällä ja mieluummin porukalla silloinkin.