Ruotsalaisessa Aftonbladetissa (sos. dem.) kerrotaan Ruotsiin perustettavan uusia karkotuspäätöksen saaneiden säilöönottokeskuksia, joista nämä eivät pääse karkailemaan kaduille. Se kun on siellä yleistä ja jopa murhasta tuomittuja vapautetaan aseistettujen maanmiestensä toimesta.

Aftonbladet on haastatellut erästä karkotuksen saanutta miestä ja siinä on mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Lehti kertoo Hassanin olevan "alunperin" Egyptistä, joten todennäköisesti hän on väittänyt tulevansa Irakista tai Syyriasta. Joissa maissa sodat kylläkin loppuivat jo vuosia sitten, mutta kun "kuului kauhistuttava paukahdus". Tosin viimeksi eilisiltana pienessä ja idyllisessä Västeråsin kaupungissa Ruotsissa kuului paljon paukahduksia ja kolme ammuttua miestä joutui sairaalaan. Kyseessä saattoi tietysti olla joku hassahtanut kantakirjaruotsalainenkin, mutta tilastojen mukaan siellä oli taas hassaneita.

Hassan oli ollut vuosia Ruotsissa ja hänet oli jo ehditty tuomita varkaudesta, ryöstöstä ja pahoinpitelystä. Varsinainen moniosaaja siis. Yhden kerran miestä yritettiin pakkopalauttaakin raudoissa, mutta lentokoneen ovella hän pisti hanttiin kaikilla raajoillaan ja kapteeni kieltäytyi ottamasta miestä koneeseen. Tuttua Suomessakin ja siksi paljon "paperittomia"?

Niinpä mies vietiin taas lukkojen taakse ja aikansa siellä istuttuaan tämä lupasi poistua maasta vapaaehtoisesti. Ruotsi ei kuitenkaan pystynyt poistamaan häntä Schengen- alueelta, kuten kuuluisi, vaan Aftonbladetin mukaan mies on nyt jossain Etelä- Euroopassa. Vai onko Hassan jossain Itä- Euroopassa ja käy parhaillaan suomalaisten Migrin tyttöjen kanssa ostamassa itselleen uusia kesävaatteita! Merkkivaatteita tietysti, koska kirpputorit ja leipäjonot ovat vain Ukrainan naisia ja lapsia varten. Hassan on nähnyt Syyriassa aivan kauheita asioita, voi pikkuista, APUVA!

Aftonbladetin mukaan Hassanin karkotusyrityksiin ja vangitsemisiin on käytetty 100. 000 euroa. Miksi ihmeessä käytetään niin paljon rahaa meidän pakkopalauttamiseen, mutta ei anneta sitä pientä oleskelulupaa, valittaa Hassan.

Ruotsissa on jo tunnustettu ja päätetty tarvittavan 5- 6 kertaa enemmän poliiseja (40. 000)  kuin Suomessa (7200), koska heidän on mentävä aina porukalla 60 pahimpaan kalifaattiin. Samoin ambulanssit ja paloautot tarvitsevat suojajoukot näissä paikoissa. Lisäksi ruotsalaiset tytöt ja ja naiset joutuvat miettimään tarkoin mihin kellonaikaan, mitä reittiä ja millä porukalla he liikkuvat iltaisin ja öisin ulkona. Ei ole susia, mutta hassaneita! Ehkä siinä on vastaus Hassanin kysymykseen!

Ruotsissa vankilasta vapautuvia ja karkotuspäätöksen saaneita päästetään suoraan kadulle, koska eihän heillä ole mitään resursseja kymmenien tuhansien "paperittomien" poistamiseen maasta. Tanskassa yli puolet vangeista on ulkomaalaisia ja Ruotsissa luku lienee silloin 60- 70%. Suomi tulee koko ajan kiihtyvällä vauhdilla perässä.