Ylen uutiset ja sivusto revittelee nyt tummaihoisen maahanmuuttajan kokemasta poliisin rasismista. Herra Kamran oli ollut mukana joukkotappelussa ja lyötyään poliisia hän joutuu putkaan. Herra Kamran valittaa kaikkiin mahdollisiin oikeusasteisiin kokemastaan rasismista, jonka todisteena on hänen puhelimellaan salaa tekemä nauhoitus.

-Oikeudenkäynneissä Herra Kamran kieltää lyöneensä poliisia, vaikka omassa nauhoituksessaan hän pyytää sitä anteeksi ja sanoo lyöneensä poliisia vahingossa. Yle pitää tietysti Kamrania syyttömänä ja ihmettelee, kun nauhoitusta ei esitetty oikeudenkäynnissä. No eihän sitä voinut esittää, koska se olisi todistanut Herra Kamranin lyöneen poliisia! Kamran vaihtaa myös asianajajaa, koska ilmeisesti se ensimmäinen on kertonut koko jutun olevan aivan naurettava. Kamran ottaa kuitenkin uuden lakimiehen, koska ilmaiseksi saa ja tämäkin ryhtyy ajamaan asiaa, koska valtio on varma maksaja.

-Poliisi käyttää kieltämättä kovaa kieltä, mutta pahimmat puheenvuorot he esittävät Kamranin ollessa jo putkassa ja hänen puhelimensa nauhoittaessa salaa poliisin pöydällä. Käsittääkseni myös poliisilla on oikeus yksityisiin keskusteluihin.

Suomessa on erittäin asiallinen ja pätevä kenttäpoliisi, sehän saa kansalta aina ylivoimaisesti korkeimman arvosanan yhteiskunnallisten toimijoiden arvostusta mitattaessa.

Minulla on itselläni lähes samanlainen kokemus kuin Hra Kamranilla, mutta ei tullut mieleenkään lähteä siitä valittamaan.

Monta vuosikymmentä sitten jouduin kapakkatappeluun eräässä Helsingin yökerhossa. Siihen osallistui parikymmentä henkilöä ja se käytiin kokoonpanoilla asiakkaat vastaan ravintolan miespuolinen henkilökunta. En muista nyt, kuten en muistanut silloinkaan tapahtumien kulkua, mutta meitä joutui kuusi asiakasta raastupaan. Sain 5500 markkaa sakkoa poliisin vastustamisesta ja jotkut saivat vielä tuplasti enemmän. Minulla oli silloin oikea käsi kipsissä sormenpäistä kyynärpäähän, mutta muistan kuitenkin poliisin yrittäneen sovitella siihen käsirautoja. Normaalia humalaisten huitomista, ei siinä kenelläkään mitään vaaraa ollut ja tuollaisia on joka viikonloppu Helsingissä, sanoi todistajana ollut poliisi.

Ruotsissa maahanmuuttajilla (muslimipakolaisilla) on tapana haastaa tahallaan poliisia ja sitten videoida näitä ”sankaritekojaan”. Ratsioista ajetaan läpi, syljetään ja potkitaan naispoliisia, sekä armotonta solvaamista. Sikäläinen poliisi ei uskalla tehdä enää mitään, koska he tietävät jonkun aina kuvaavan ja nauhoittavan.

Suomessa on 7200 poliisia ja he selviävät vielä hyvin tehtävistään. Väestömäärään suhteutettuna Ruotsissa pitäisi olla siis 15. 000 poliisia, mutta heitä on 21. 000. Pari vuotta sitten Ruotsin kaikki puolueet ja hallitus sopivat poliisien määrän nostamisesta 40. 000 henkilöön. Se ei ole kuitenkaan toteutunut, koska kukaan ei enää halua poliisiksi Ruotsissa. Poliisin taloa ammuttiin rynnäkkökiväärillä perheen ollessa sisällä, poliisin vaimo yritettiin kidnapata, Rinkebyn poliisiasemalla vartijat saattavat poliisit töihin ja pois.

Työ- ja tilastonväärennysministeri Tuula Haatainen palkkasi TE- keskuksiin 1. 000 uutta työntekijää ja se maksaa 70 miljoonaa euroa vuodessa. Kannattaako Suomen siis lähteä tyttöhallituksen viitoittamalle Ruotsin tielle, kun jo pelkkien lisäpoliisien palkkaamiseen kuluisi satoja miljoonia euroja vuodessa!

Tanskassa tilanne oli lähes yhtä paha kuin Ruotsissa, mutta asia muuttui yhdessä yössä. Sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen luki kovat madonluvut  ei- länsimaalaisille maahanmuuttajille

-Te ette vie meidän vapauttamme.

-Tiettyyn aikaan turhasta juna- ja metroasemilla notkumisesta tulee ensin 10. 000 kruunun sakko ja toisella kertaa 30 päivää vankeutta.

-Vankeustuomion jälkeen ei Tanskan kansalaisuutta.

-Tulevaisuudessa  ei yhtään pakolaista (0).

- Me otamme rikollisilta kellot, takit ja kännykät.

 

Näillä mennään!