Tuo otsikko oli tietysti johdettu sanasta tussahdus, jota voidaan käyttää tässä lääkärihelikopterien sekamelskassa. Tyttöhallitus, Krista Kiuru ja Stm päättivät hajottaa täysin toimivan järjestelmän ja antaa kaiken toiminnan perustettavalle valtion yhtiölle. Sillä kun saadaan paljon uutta hallintoa ja paljon uusia virkoja, joissa tietysti jäsenkirja ratkaisee.

Typeryydessä tuon hankkeen kanssa kilpailee ainoastaan se Merja Kyllösen liikenneministerinä tekemä päätös ottaa yksi jäänsärkijä liikenneministeriölle. Merenkulkuhallituksella oli jo hieno järjestelmä ja hallinto sitä varten, mutta Kyllönen halusi oman hallintohimmelinsä ja olisivatko sitten vielä perkele kilpaa ajaneet jäitä särkemään!

Kurdit järjestivät mielenosoituksen, jossa ne rupesivat hajottamaan kauppojen ikkunoita. Poliisi puuttui tietysti asiaan ja Maria Fatima Ohisalo vaati poliisilta selvitystä. Samoin Elokapinan laittomissa mielenosoituksissa poliisi joutuu jatkuvasti antamaan selityksiä ja pyytelemään anteeksi.

Nyt pitää kaikkien mahdollisten tahojen ruveta järjestämään mielenosoituksia ilman mitään lupia tai ilmoituksia  ja katsotaan onko tässä maassa laiki ja järjestys, vai onko jo siirrytty anarkiaan!

Krista Kiuru sosiaaliministerinä valehteli ja väärensi työllisyysluvut ja jopa valtiovarainministeriön virkamiehet kertoivat siellä olevan jopa 50. 000 kuollutta sielua. Itse epäilen myös tämänkesäisten työllisyyslukujen olevan valhetta ja kesätyöntekijät on laskettu uusiksi työllisiksi.

Sanna Marin on ruokatavaroista lähtien ostanut kaiken veronmaksajien rahoilla. Pekka Haavisto todettiin syylliseksi rikokseen, mutta siellä mies vain hösöää ja nyt se käynnisti operaation Come to Pekka of Finland  ja  lähettää oikein konsuleita etsimään joutilaita partaukkoja ja tuomaan niitä Suomeen makoilemaan.

Jos tämä ei ole Suomen kaikkien aikojen huonoin hallitus, niin mikä sitten!?!?