Tänään Ylen aamussa oli haastateltavana perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho. Toimittajalla oli puhelimen päässä myös keskustelua seuraava demareiden ryhmäpuheenjohtaja Antti Lindtman. Ilmeisesti toimittaja oletti Lindtmanin haukkuvan Terhon natsiksi ja muuta sellaista. Sen sijaan Lindtman kehuikin perussuomalaisten asiallista linjaa ja käytöstä hallituksessa, sekä kertoi demareiden ajaneen samoja asioita kuin persutkin.

Suurin osa asiantuntijoista oletti Sipilän pyrkivän muodostamaan kepu- persut- demarit koalitiohallituksen. Niin varmasti myös suurin osa Suomen kansasta. Seuraavan kokoomuksen uhkailun jälkeen Sipilä voisikin heivata stuppilaiset ulos ja ottaa demarit tilalle. Kepu ja persuthan ovat lähes yhtä puuta ja demarien valtionhoitaja rooli/valta saisi asiat sujumaan notkeammin.

Syyrian sotaa on nyt hässitty lähes 5 vuotta, eikä siitä tule valmista. Nuo muslimien kuviot on nähty jo niin monissa sodissa: hirveää säntäilyä ja ammuskelua ja joidenkin porukoiden päästyä niskan päälle rupeavat he sitten sotimaan keskenään. Tämän jälkeen tulee Israel tai USA ja lanaa muutamassa päivässä/viikossa koko rupusakin.

On siis aivan oikein, että Venäjä puuttui Syyrian sotaan. Assad valloittaa osan maata, Turkki osan, kurdit osan ja USA/EU loput. Israelin television mukaan kyseessä ei ole mikään muu kuin itäisen Välimeren suuret kaasulöydöt ja alueen kaasuputkijärjestelyt. Turkilla, Venäjällä, USAlla Ja EUlla siis. Jokaisella muslimiryhmälläkin on varmaan jokin suttuinen visionsa, mutta ne ovat vain summittaista vääräuskoisten tappamista ja loputonta kostamista.

Kiina on nyt päättänyt lisätä puolet petäjäistä dieselin joukkoon ja se saattaa olla Suomelle hyvinkin arvokas asia. Ehkä he tuovat maahan useammankin miljardin, rakentavat pohjoisessa rautatieyhteydet Muurmannin rataan ja Norjaankin. Kiinalaiset ovat kovia rakentamaan ratoja, se on jo nähty.
Ehkä hesarikin kirjoittaa sitten positiivisen jutun Kiinasta, ensimmäisen 30 vuoteen.